Travolta pēc dēla nāves ticis šantažēts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Policija izmeklē pret Džonu Travoltu vērstas izspiešanas mēģinājumu, raksta «Daily Telegraph».

Šantažētāji aktierim draudējuši pārdot presei fotogrāfijas, kurā redzams mirstošs Travoltas dēls.

Tabloīds raksta, ka pie Travoltas vērsušies divi vīrieši, kas paziņojuši: viņu rīcībā ir Džeta Travoltas fotogrāfijas, kurās viņš redzams īsi pirms nāves. Par šiem uzņēmumiem vīrieši pieprasījuši «miljonus dolāru». Neoficiāla informācija vēsta, ka viens no izspiedējiem ir kāds Bahamu politiķis, bet otrs — neatliekamās medicīniskās palīdzības ārsts. Visticamāk, fotogrāfijas tapušas ar mobilo tālruni pa ceļam uz slimnīcu.

Saņēmis izspiedēju ziņu, Travolta nekavējoties vērsās pēc palīdzības pie saviem juristiem, kas par notikušo paziņojuši policijai. Patlaban likumsargi pratina aizdomās turamos, bet izmeklēšana ir sākuma stadijā. Aktiera oficiālajā preses paziņojumā teikts: «Vislielākā nožēla ir par to, ka pēc tik smagām bēdām bieži uzrodas personas, kas mēģina iedzīvoties ar meliem. Mēs to nepieļausim.»

Jau ziņots, ka Džona Travoltas 16 gadu vecais dēls Džets 2. janvārī Bahamu salās zaudēja dzīvību pēc pēkšņa hroniskas slimības saasinājuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu