Vai naktī valkāt krūšturi?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: scanpix/SIPA

Labdien! Man pirms kādiem dažiem gadiem ir sākušas augt krūtis. Nu, laikam kaut kādos deviņos, jo desmit gados man jau bija palielas. Tagad man ir 12, bet es par kaut ko citu runāt gribēju. Es no 4. klases nēsāju krūšturi. Tas tāpēc, ka man sākās tāda nepatīkama sajūta, ka kāds man pie tām krūtīm pieskaras. Mamma ierosināja ar viņu aiziet uz veikalu, un viņa man nopirka krūšturi. Es to pa nakti nenovelku. Pagaidām man ir A izmērs. Vai, ja es nēsāšu krūšturi arī uz nakti, vai man A izmērs paliks uz mūžu? Es negribu to nepatīkamo sajūtu just. Varbūt ir kāda iespēja, lai tā sajūta nebūtu? Vai varbūt man jau jādomā par krūšu palielināšanu? Kad būšu pilngadīga, protams.

Sveika! Šī nedaudz nepatīkamā sajūta ir saistīta ar to, ka tavas krūtis aug – tas ir normāli un pēc laiciņa pāries. Krūšturi gan pa nakti vajag noņemt, valkāt to arī naktī nav veselīgi. Un, nē, krūštura valkāšana pa nakti nenozīmē, ka krūšu izmērs nemainīsies, tas tikai traucēs tām normāli izaugt un attīstīties. Par palielināšanu domāt gan nav vajadzības, jo, kā tu saki, nepatīkamās sajūtas ir atsākušās, tas nozīmē, ka tavs organisms attīstās, droši vien drīz sāksies mēnešreizes (ja vēl nav sākušās). Ar tevi šobrīd viss ir ok!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu