Kā atrast sievietes klitoru?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Runājot par seksuālajiem orgāniem, iestājas mirklis, kad ar vārdiem vien nepietiek. Cilvēkam jāizģērbjas, jānostājas spoguļa priekšā un jāizpēta sevi visos sīkumos.

Dari to tūdaļ, ja vien neatrodies autobusā! Paplet kājas un pēc iespējas platāk paver savas vulvas lielās kaunuma lūpas. Vārds «vulva» apzīmē to sievietes ārējo dzimumorgānu daļu, kas paveras skatienam. Kaunuma lūpu lejasdaļā tu ieraudzīsi vagīnas atveri un mazās kaunuma lūpas, kas seksuālā uzbudinājuma laikā pieplūst ar asinīm. Mazliet virs vagīnas atrodas urīnizvadkanāla atvere, kurā nav vēlams neko iebāzt.

Virs urīnizvadkanāla atveres, zem kaunuma lūpām ir zirņveidīgs audu izvirzījums, ko sauc par klitoru. Tas var būt gan liels, gan mazs, bet ir katrai sievietei. Diemžēl daudzām sievietēm (un arī vīriešiem) nav visai skaidrs, kur tas atrodas, un ir grūti to atrast.

Klitors ir sievišķais vīrieša dzimumlocekļa ekvivalents un, tāpat kā penis, uzbudināts pieplūst ar asinīm un kļūst ciets. Mazais galiņš, ko tu redzi, ir tikai neliela daļa no visa orgāna, kas ir noslēpts ķermeņa iekšienē. Tevi fiziski satrauc tieši klitora uzbudināšana, un visas seksuālās izjūtas, kas rodas tavos dzimumorgānos dzimumakta laikā, izraisa tieša vai netieša klitora un tā apkārtnes ādas kairināšana.

Arī partnera dzimumlocekļa kustības tavā vagīnā galvenokārt ir tev patīkamas tāpēc, ka penis, berzēdamies gar mazajām kaunuma lūpām, netieši uzbudina klitoru.

Kad seksologi piecdesmitajos gados atklāja klitora lielo nozīmi seksā, tika izdomāti sarežģīti un šizofrēniski dzimumakta paņēmieni, kas no vīrieša prasīja katra grūdiena laikā ar peni kairināt klitoru. Tas ir ne tikai lieki un sarežģīti, bet bieži arī sāpīgi. Vīrieša kaunuma kaula spiediens ir pietiekams, lai tiešās kairināšanas ceļā novestu tevi līdz orgasmam.

Esmu gatavs likt dolāru pret centu, ka tu zini, kā masturbēt, lai sasniegtu orgasmu. Bet vai to zina arī tavs vīrietis? Un, ja nezina, kā viņam to iemācīt?

Lūk, ko stāsta 24 gadus vecā modeļu demonstrētāja Frančeska:

«Stenlijam, protams, nebija ne jausmas, kur atrodas mans klitors. Mani tas nepārsteidza, jo pati diezgan ilgi biju to meklējusi. Es sevi glaudīju ik reizi, kad jutos seksuāli vīlusies, tomēr nezināju precīzi, kur tieši tas atrodas. Nemēdzu jau stundām pētīt sevi pie spoguļa ar paplestām kājām.

Mūsu seksuālā dzīve kļuva arvien sliktāka un sliktāka. Es viņu mīlēju, gribēju mīlēties ar viņu, tomēr viņš mani nespēja pietiekami uzbudināt. Kad viņš sāka mīlēties, es biju galīgi auksta, un, līdzko sāku mazliet iekarst, viņš jau beidza, un viss bija cauri.

Reiz es neizturēju, saņēmu Stenlija roku un ieliku to savā kājstarpē, vadīdama viņa pirkstu uz īsto punktu. Pāris reižu viņš kļūdījās, bet pēc brīža attapās, un tas bija skaisti. Vispirms viņš noveda mani līdz orgasmam ar pirkstiem vien. Tad viņš mēģināja mani laizīt ar mēli, un tā bija pirmā reize, kad viņš redzēja manu klitoru tuvplāna. Kopš viņš ir sapratis manas vajadzības, mums klājas daudz labāk.»

Bet vai Stenlijs nebija nobažījies un apmulsis, ka tiek celta gaismā viņa nezināšana? «Jā, mazliet, jo nevienam vīrietim taču nepatīk, ka draudzene viņam māca, ko gultā darīt. Vīrieši uzskata, ka to zināt ir viņu pienākums. Bet tad es iedomājos par baudu, ko tas sniegs mums abiem, un nenobijos.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu