Dakota Faninga tēlos vampīrmeiteni «Krēslas» turpinājumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Dakota Faninga atveidos vampīrmeiteni Džeinu grāvēja «Krēsla» turpinājumā «Jauns mēness». Faningai loma esot piedāvāta bez jebkādām provēm. Tas nebūt nepārsteidz — viņa ir viena no daudzsološākajām jaunajām Holivudas dīvām, savos 14 gados viņa jau iekļauta dažādos žurnāla «Forbes» topos, kur sacenšas ar tādām kino dīvām kā Merila Strīpa.

«Krēslas» turpinājumā vampīrs Edvards pametīs savu mirstīgo draudzeni Bellu, uzskatot, ka kopā ar viņu meitene nekad nebūs drošībā. Vēlāk Edvards kļūdas pēc secinās, ka meitene mirusi. Sapratis, ka bez mīļotās mūžīgā dzīvošana nemaz vairs nešķiet tik pievilcīga, varonis dodas uz Itāliju, kur lūdz vietējos vampīrus palīdzēt viņam atbrīvoties no mūžīgās dzīvošanas «lāsta». Savukārt Bella, uzzinājusi par Edvarda pašnāvnieciskajiem plāniem, kopā ar vilkati Džeikobu dodas glābt mīļoto.

Faninga atveidos mūžam jauno vampīrmeiteni Džeinu no Itālijas vampīru klana, kura rokās Edvards ieliks savu likteni. Edvarda un Bellas lomas atkal atveidos Roberts Petisons un Kristena Stjuarte.

«Summit Entertainment» nolēmusi turpinājumu izlaist rekordīsā laikā, tāpēc Ketrīna Hārdvika, kas pirmo filmu uzņēma, īpaši nesteidzoties, tagad tiks aizstāta ar Krisu Vaitcu. «Jauna mēness» pirmizrāde paredzēta 2009. gada novembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu