«Depeche Mode» paziņo jaunā albuma dziesmu sarakstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenā britu grupa «Depeche Mode» savā oficiālajā mājas lapā «Depechemode.com» publicējusi dziesmu sarakstu, kas būs iekļautas grupas jaunākajā studijas albumā «Sounds Of The Universe».

Albums mūzikas veikalu plauktos nonāks 20. aprīlī un tajā iekļautas 13 dziesmas: 1. «In Chains», 2. «Hole To Feed», 3. «Wrong», 4. «Fragile Tension», 5. «Little Soul», 6. «In Sympathy», 7. «Peace», 8. «Come Back», 9. «Spacewalker», 10. «Perfect», 11. «Miles Away / The Truth Is», 12. «Jezebel», 13. «Corrupt».

Grupas dalībnieks Endijs Flečers par gaidāmo albumu izsakās: «Mūsu jaunajā veikumā būs dzirdams daudz vairāk elektroniskās mūzikas, nekā tas bija iepriekšējā albumā «Playing The Angel». Īstenībā, jaunā albuma interesanto skanējumu noteica arī Mārtina Gora aizraušanās ar dažādu analogo sintezatoru un ģitāru pedāļu iegādi portālā «eBay». Ik pēc pāris dienām uz studiju tika piegādāts jauns pirkums un Mārtins to uzreiz lika lietā. Jāsaka, tas bija tiešām iedvesmojoši!»

«Sounds Of The Universe» būs dzirdamas ne tikai Mārtina Gora, bet arī Deiva Gahana sacerētās kompozīcijas. E. Flečers: «Tas, ka albumā iekļāvām arī Deiva radītās kompozīcijas, palīdzēja mums vēl vairāk kā grupai sajust kopības garu. Deiva talants ir jūtams katrā viņa sacerētajā dziesmā. Turklāt tās albumā iekļaujas tik atbilstoši, ka man pašam dažreiz ir pat grūti atšķirt – kura ir Deiva un kura Mārtina radītā kompozīcija. Turklāt arī Mārtins strādājot pie albuma materiāla bija iedvesmots un sacerēja ļoti daudz laba materiāla. Domāju, ka šis albums ir viens no skanējuma ziņā kvalitatīvākajiem, kāds bijis mūsu karjerā».

Pirmais jaunā albuma singls «Wrong» tiks izdots 6. aprīlī, bet radiostacijās un mūzikas kanālu apritē tas nonāks jau 21. februārī.

Vērts atzīmēt, ka grupas jaunā tūre dodas pretī jaunam rekordam, jo, piemēram, Vācijā vien grupa sniegs jau astoņus (!) stadiona koncertus, kur katra koncerta ietilpība mērojama no 45 000 līdz 80 000 apmeklētājiem.

«Sounds Of The Universe» ir grupas 12 studijas albums. Visi iepriekšējie grupas diski ir iekļuvuši albumu Top 10 ne vien Lielbritānijā, bet arī ASV. «Depeche Mode» tiek uzskatīta par vienu no labākajām koncertgrupām – koncerti vienmēr ir ļoti pieprasīti. Iepriekšējās tūres «Touring the Angel» koncertus 31 valstī apmeklēja vairāk nekā 2,8 miljoni cilvēku.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu