<i>Aisha</i> iepazīstina ar savu «Eirovīzijas» dziesmu «Hey, Hey, Hey, Hey!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušā gada sacensībās par to, kurš pārstāvēs Latviju «Eirovīzijā», Aisha pārliecinoši ierindojās otrajā vietā, nedaudz atpaliekot no uzvarētāju projekta «Pirates Of The Sea» un apsteidzot vienu no konkursa favorītiem Andri Ērgli.

Arī šogad Aisha nolēmusi startēt «Eirovīzijā» un jau tikusi cauri pirmajai atlasei, iekļūstot labāko dziesmu divdesmitniekā. Šīs dziesmas autori nav sveši tiem, kas seko līdzi šim pasākumam, jo Aishas šā gada dziesmas viens no autoriem Šels Jenstigs savulaik ar dziesmu «Questa Notte» «Bonaparti.lv» izpildījumā Latvijā jau ir uzvarējis un bija arī Aishas pērnā gada dziesmas «You Really Got Me Going» autors.

Pats Šels ir ģitārists rokgrupā «Kenneth & the Knutters», kas regulāri uzstājas zviedru baikeru pasākumos visā Skandināvijā.

Šogad Aisha uzstāsies kopā ar meiteņu grupu «G-Point», kas agrāk bija pazīstama ar nosaukumu «Red Bee». Tā ir viena no retajām meiteņu grupām Baltijas valstīs, kuras pašas labi prot spēlēt savus instrumentus un kuru muzikālās spējas nespēs apšaubīt neviens, kas jebkad apmeklējis kādu no grupas koncertiem.

Dziesmas ierakstu producējis Midis tepat Latvijā, bet papildu vokālus ierakstījis Zviedrijā dzīvojošais latviešu izcelsmes dziedātājs Gunārs Jaunupe, kas ir Zviedrijā labi pazīstams rokmūzikas dziedātājs, kurš uzstājas gan kā solo mākslinieks, gan kā grupas «Snowstorm» dalībnieks.

Dziesma ir kā radīta Aishai, un pati dziedātāja, kas patlaban bauda sauli Ēģiptē, sev ierastā pozitīvā noskaņojumā komentē: «Es domāju, ka šī dziesma ir kā priecīgs mirklis šajā drūmajā laikā, kad mūsu vaigus nomāc krīzes problēmas. Dziedot šo dziesmu, es vēlos iededzināt klausītājos cerību un prieku! Jā, kā gan savādāk! Prieku un enerģiju. Viss būs labi galu galā, mēs taču to zinām!»  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu