«Cosmos» provocē ar «Destination: Heaven»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Grupa «Cosmos» Latvijas radiostacijām šonedēļ piedāvā jaunāko singlu - provokatīvo «Destination: Heaven» no sava oriģinālmūzikas albuma «Turbulence».

Šīs dziesmas mūziku sarakstījis Reinis Sējāns, savukārt idejisko koncepciju radījis Jānis Šipkēvics.

«Šī dziesma ir par trauslo robežu, kas šķir mūs no nezināmās teritorijas, kuru iekarot kādudien būs lemts mums katram. Vai savu dzīvi vadām mēs paši? Vai mēs izdarām savas izvēles?» - tādi ir galvenie jautājumi, ko šajās 3 minūtēs mēs uzdodam,» saka Šipkēvics.

Grupas «Cosmos» oriģinālmūzikas albums «Turbulence», kas tika izdots pērn pavasarī un bija pirmais grupas oriģinālmūzikas albums, šogad Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvai nominēts kā labākais pop albums, bet pirmais singls no tā - «Tu kā, es kā» - gada dziesmas kategorijā.
Tāpat grupa ir ļoti pagodināta, ka «Cosmos» koncerts Latvijas Nacionālajā operā ir ieguvis nomināciju Latvijas Republikas augstākā akadēmiskās mūzikas apbalvojumam -  «Lielajai mūzikas balvai» - kā gada koncerts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu