Sabīnei Berezinai «Eirovīzijā» pievienosies grupa «PeR»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Eirovīzijas» nacionālajā atlasē dziedātāja Sabīne Berezina startēs kopā ar beat-box apvienību «PeR», kura lielāku atpazīstamību ieguvusi, pateicoties kanāla LNT šovam «Latvijas zelta talanti».

Jau iepriekš Latvijas Televīzija ziņoja, ka no 108 dziesmām nacionālajai atlasei tika izvirzīta arī mūziķa Marka Rivas kompozīcija «Bye Bye», kuru demo versijā iedziedājusi Sabīne Berezina. Pagājušās nedēļas nogalē studijā tika ierakstīta jaunā dziesmas versija, kurā ritma partijas tika uzticētas grupai «PeR».

«Iesniedzot dziesmu nacionālajai atlasei, mums ar Sabīni nedaudz pietrūka laiks, lai ierakstītu gala versiju, tādēļ iesniedzām dziesmas demo versiju, ar domu, ka ja dziesma tiks tālāk, tad veidosim jaunu versiju,» tā par dziesmu «Bye Bye» stāsta dziesmas autors Markus Riva, «Bet tad radās ideja pieaicināt beat-box grupu «PeR», lai priekšnesumu padarītu interesantāku, ritmiskāku un atraktīvāku. Vēl mūsu komandai ir pievienojies Emīls Balceris. Nu, dziesmai, ir cits skanējums! Ar paveikto esam apmierināti, ideju un jautrības studijā  netrūka, vienīgi mūs ierobežoja konkursa nolikums, jo dziesmas garums nedrīkst pārsniegt 3 minūtes.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu