Ar cik vīriešiem esi pārgulējusi?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vita Kolta

Kā atbildēt puisim uz biedējošo jautājumu: «Ar cik vīriešiem esi pārgulējusi?»

Lielākā daļa vīriešu, īpaši potenciālie ilgtermiņa partneri, gribētu domāt, ka tava seksuālā dzīve sākas un beidzas ar viņiem. Ja šis temats ir skarts, neviens no jums abiem nespēs domāt ne par ko citu, līdz vaļsirdīgi neaprunāsies.

Iespējams, attiecību sākumā tu nejutīsies ērti, lai to apspriestu, — tā arī pasaki. Nesāc sarunu, pirms neesat viens pie otra pieraduši, vai atliec uz vēlāku laiku, kad attiecības nostabilizēsies.

Kad esi gatava sarunai, izvēlies kādu no šiem variantiem.

1. variants. Izstāsti patiesību un atbildi uz jebkuru jautājumu.

Ja puisis tevi mīl, viņš pieņems tevi tādu, kāda esi, vai ne? Ja tev šķiet svarīgi, lai viņš zinātu visu par tavu seksuālo dzīvi pagātnē, tomēr nespēj to pieņemt, tad, iespējams, jums nav lemts būt kopā. Ja esi nevainīga vai esi pārgulējusi ar dažiem vīriešiem, neslēp to — viņa reakcija, visticamāk, tevi patīkami pārsteigs.

2. variants. Atklāj, cik seksa partneru tev ir bijis.

Bet sīkāk nestāsti, pat ja viņš tincina. Saki, ka šie eksperimenti ir tavas pagātnes daļa, ko nevēlies apspriest, jo tagad domā tikai par nākotni kopā ar viņu.

3. variants. Krāp viņu.

Nemelo tā, ka meli ir acīmredzami, bet, ja esi pārliecināta, ka viņš ir pārgulējis ar divām sievietēm, savukārt tev ir bijuši vairāk nekā trīsdesmit vīrieši, tad jūsu attiecībās var rasties sarežģījumi.

Tavā ziņā, ko viņam stāstīt un ko noklusēt. Vidusmēra vīrietis nebūs iepriecināts, uzzinot, ka tev ir bijuši vairāk nekā desmit partneri. Raugies, lai iztēle sevišķi neatpaliek no realitātes, citādi (ļoti ticams!) tevi pieķers melos. Ja melot negribi un patiesību atklāt nevēlies, atbildi, ka pagaidām par to nevēlies runāt.

Padoms. Nekad nesalīdzini pašreizējo draugu ar saviem iepriekšējiem vīriešiem, vairies pieminēt viņu dzimumlocekļus, platos plecus vai mīlas mākslu — šie vārdi nomāks jūs abus kā svina balons un nekad netiks aizmirsti. Vēl vairāk, ļoti iespējams, ka tie viņam radīs psiholoģisku traumu uz mūžu (ja vien tādi pastāstiņi viņu nesajūsmina un viņam nav lūriķa tieksmes).

Savukārt, ja puisis dižojas ar savu agrāko seksuālo dzīvi, lūdz, lai viņš apklust, vai piedraudi, ka apklusināsi viņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu