Nākamais rīts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Rīts pēc kaislīgas nakts nav joka lieta, sevišķi tad, ja alkohols ir nogurdinājis, saule apspīd tavu ar skropstu tušu nosmērēto seju...

Ja naktij ir bijis vērā ņemams prologs un šī nav jūsu pirmā tikšanās reize, turklāt puisis tev patīk, tad neīgņojies (ne vienmēr tas ir viegli, tomēr rezultāts ir pūļu vērts). Ja vīrietis tev patīk, pēc pirmās nakts no rīta paguli ilgāk. Tam, kā izturēsies šajā rītā, ir liela ietekme uz jūsu attiecību nākotni (diemžēl daudzos gadījumos tās nebūs).

Atturies no kārdinājuma piezvanīt draudzenei vai, atbildot uz viņas zvanu, klāstīt par puisi, kurš patlaban atrodas guļamistabā un nevar saprast, kur, pie velna, tu esi izgaisusi. Turklāt viņš tavu rosību var uztvert kā ne pārāk smalku mājienu, kas apliecina, ka viņš tev nav pirmajā vietā.

Katrā ziņā iztīri zobus, nomazgā seju un nedaudz uzkrāso lūpas (bet nepavadi stundu, ieslēgusies vannas istabā, pūloties savest sevi kārtībā!). Lielākajai daļai puišu patīk sieviešu dabiskais izskats (viņš ierauga tevi tādu, kādu citi vīrieši neredz!). Tagad daudz svarīgāk ir pavadīt laiku kopā, nevis posties kā uz svētkiem!

Ja rīts jāpavada tavās mājās, laikus pārliecinies, vai ledusskapī ir viss nepieciešamais ņammīgām brokastīm. Dzeriet gultā tēju un baudiet attiecību jauno posmu. Tikai nepiemini draudzeņu (vai jaunāko māsu) kāzas vai viņu bērnus, nestāsti, ka vēl arvien nespēj novaldīt asaras, atceroties kucēnu, kuru sabrauca, kad tev bija desmit gadu, ka māte uzstāj, lai tu apprecētos, vai ko līdzīgu ar zemtekstu, — tas puisi var saniknot, un viņš vairs nevēlēsies ar tevi tikties, pat ja iepriekšējā naktī abi sapratāt, kāpēc Zeme griežas.

Ja kopā ar viņu patiešām jūties labi, pasaki to. Norunājiet nākamo randiņu, tomēr dodiet viens otram vienu vai divas dienas atvilkt elpu. Nav patīkami justies iedzītam stūri, ja viss notiek pārāk strauji, un abi pēkšņi esat īsts pāris.

Ja viss bija kārtībā, tomēr tu nevēlies kopā ar šo cilvēku slaistīties pa gultu, dodies prom no viņa mājām ap astoņiem no rīta vai stundu pēc piecelšanās. Saki, ka labi pavadīji laiku, bet tev vēl jānokārto svarīgas darīšanas, vai aizbildinies ar ģimenes apstākļiem vai darbu. Tāpat vari teikt, pošoties prom no savām mājām, un, ja tev ir mašīna, piedāvā aizvest viņu līdz viņa mājai (tas ir niecīgs pakalpojums, ko vari sniegt pēc kopā pavadītās nakts!) vai pieņem viņa piedāvājumu braukt kopā (ja viņš tevi joprojām interesē).

Ja puisi vairs nevēlies redzēt (piemēram, tevi moka paģiras, tāpēc tu labprāt paliktu viena, cik ātri vien iespējams), sāc rīkoties laikus. Nav nepieciešams apspriest iepriekšējo nakti, tomēr ievēro pieklājības mimumu — piedāvā vieglas brokastis (piemēram, kafiju ar karstmaizīti). Aši nomazgājies dušā (viena pati!) un saposies.

Ja no puiša mājas vēlies aiziet, pirms viņš pamostas (dari tā tikai tad, ja citādi nevar!) uzraksti zīmīti: «Paldies par jauko nakti!» Tālruņa numuru nemini. Viņš sapratīs.

Ja puisis tev patīk, tomēr nešķiet sevišķi aizrāvies, bagātini savu pieredzi ar šo gadījumu vai paņem starpbrīdi randiņu teātrī un novērtē savu attieksmi pret seksu. Ja vien viņš nav tev sagādājis sāpes vai solījis apprecēt, lai tikai dabūtu tevi gultā (ĻAUNAIS ĶĒMS!), tad neko sliktu faktiski nav izdarījis.

Netērē lieki enerģiju, dusmojoties uz viņu, bet nākamajā reizē velti ilgāku laiku puiša iepazīšanai, pirms ļauj jūsu attiecībām nonākt līdz guļamistabai.

Starp citu, zobu birstīšu problēma ir vienkārši atrisināma: turi vienmēr pa rokai jaunu zobu birsti neparedzētiem gadījumiem vai ļauj puisim izmantot savējo. Ja esi pārāk tīrīga, izmet birstīti, tiklīdz viņš aizies, bet neizpūt no mušas zilonī, ja ar puisi pārgulēji, tev vajadzētu spēt pieņemt, ka viņš lieto tavu zobu birsti.

Padoms. Ja puisis nepošas prom un mēģina tev pielīst, saki: «Mēs ar māmiņu tūlīt pēc mūsu pamatīgajām brokastīm brauksim iepirkties. Vēlies pievienoties?» Viņš ātri vien satīs makšķeri...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu