Ko darīt, ja prezervatīvi beigušies? (Jociņi)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Ko sieviete dara sēdus, vīrietis stāvus, bet suns — paceļot vienu ķepu? Sasveicinās, bet ko jūs domājāt?

* * *

Francūzis, anglis un krievs domā labāko veidu, kā nonāvēt sievasmāti.

Francūža ideja ir ļoti vienkārša: «Es nopirkšu sievasmātei māju ar balkonu. Balkons būs viss no marmora, viņa nespēs pretoties uz tā iet ārā un dzert rīta kafiju. Bet es jau būšu gudrs, es iezāģēšu kolonnas, un tad kādu rītu balkons sabruks, sievasmāte tam visam līdzi un būs beigta, pagalam.»

Anglis stāsta savu ideju: «Es viņai nopirkšu «jaguāru», iezāģēšu bremžu caurulīti. Viņa noteikti gribēs izmēģināt, cik ātri tas auto spēj pabraukt, brīdī, kad vajadzēs bremzēt, caurulīte plīsīs, auto ietrieksies kaut kur, un viņa būs beigta, pagalam.»

Krievs stāsta: «Es aiziešu uz aptieku nopirkšu 1000 tabletes aspirīna. Iebēršu tās visas katlā, vārīšu tik ilgi, līdz izveidosies viendabīga masa, ļaušu tam visam sacietēt, lai izveidojās tāda milzīga aspirīna tablete, un nolikšu to uz virtuves galda, pats savukārt paslēpšos vannasistabā. Ienāks sievasmāte, ieraudzīs tableti un teiks: «Vai kāda milzīga aspirīna tablete!» Bet es ātri izskriešu no vannasistabas un tik ar cirvi, un tik ar cirvi...»

* * *

Parastais dezodorants tikai nomāc sviedru smaku. Jaunais dezodorants «PUF» darbojas citādi: tas nogalina baktērijas, caur ādu iesūcas asinīs, nokļūst līdz nervu šūniņām un aptur elpošanu. Mirušie nesvīst!

* * *

— Pārdevēj, dodiet man, lūdzu, pudeli šampanieša, konfekšu kasti un iepakojumu ar prezervatīviem.
— Prezervatīvi beigušies.
— Nu, tad neko...

* * *

Veikalā ienāk korpulenta sieviete:
— Es gribētu paskatīties peldkostīmu, kurš man varētu derēt...
Pārdevējs:
— Es arī!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu