«Židrūns» prezentējis pirmo videoklipu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

5. februārī Mākslas akadēmijā viena no Latvijas patlaban aktuālākajām indī rokgrupām «Židrūns» prezentēja savu pirmo videoklipu. Videoklips tapis grupas jaunākajai dziesmai «Inga mūžam ziedošā». Video autori ir grupas draugi Roberts Galviņš un Linda Konone.

Ballīte, pulcējot ievērojamu viesu skaitu, norisinājās nelielā Mākslas akadēmijas darbnīcā, nodrošinot intīmu atmosfēru un ciešu kontaktu starp mūziķiem un klausītājiem. Pasākuma pirmajā daļā klātesošos uzmundrināja indī pankroka grupa «Basta». Turpinājumā uzstājās «Židrūns», sajūsminot klātesošos ar dziesmām «Šņāc šoseja», «Džempera dziesma» un vēl dažām citām. Grupas uzstāšanos pavadīja video projekcija, atainojot dažādu augstceltņu un tiltu eksplozijas, kas lieliski sasaucās ar mūzikas enerģisko skanējumu.


 
Prezentācijas noslēgumā ar sinhronu dzīvo muzikālo pavadījumu tika demonstrēts dziesmas «Inga mūžam ziedošā» video. Vienlaikus, lai atzīmētu šo ievērības cienīgo faktu, klātesošajiem tika izdalītas alus pudeles, kuras bija pasākuma simboliskā ieejas maksa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu