Seksuālā etiķete gultā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Tas, kā izkļūsi no šīs neveiklās situācijas, kad puisim... kā lai saka... nestāv, noteiks jūsu attiecību nākotni, kā arī to, vai jums vispār būs kādas attiecības.

Necel paniku, iestāstot sev, ka tā notika tāpēc, ka viņš pamanīja tavu celulītu. Neuzgriez viņam muguru, ja nesanāca. Nevajadzētu arī lēkt augšā no gultas un skriet prom tikai tāpēc, ka nezini, kā šajā situācijā izturēties. Nabaga puisis jau tāpat jūtas slikti, un tam noteikti nav nekāda sakara ar to, kā tu izskaties. Neveiksmes cēlonis, visticamāk, ir nervu pārslodzes un ar šādu notikumu saistītu emocionālu pārdzīvojumu kombinācija, pārāk lielas strādāšanas, stresa vai alkohola lietošanas rezultāts.

Nedomā par to un nemitīgi neatkārto: «Vai ar tevi viss kārtībā?» — viņš jutīsies vēl sliktāk. Uztraukumā un cenšoties sevi aizstāvēt, viņš var automātiski vērsties pret tevi. Ja viņš tā dara, atceries — iespējams, viņš uzbrūk tev tikai tāpēc, ka pats sevi šobrīd ienīst tik ļoti, ka tev pat grūti to iedomāties. Nomierinies un ļauj viņam palikt vienatnē (lai vēlāk viņš varētu tev tuvoties).

Ja vēl arvien atrodaties gulta, tad nesteidzini notikumu gaitu, bet veikli pārslēdzies uz kādu citu aktivitāti. Esi radoša! Sāc skūpstīties vai vienkārši paslaisties un tad ierosini romantiskā gaisotnē ieiet kopā vannā vai vienam otru pamasēt. Dari kaut ko juteklisku, bet uzmanies, lai šī aktivitāte puisi nesatrauktu tāpēc, ka viņš kaut ko nespētu izdarīt.

Kad viņš tevi masē, čuksti: «Cik patīkami!» (tas cels viņa pašapziņu), bet, kopā mazgājoties vannā, apvij kājas ap viņu (tas viņu nomierinās). Maigi «uzpumpē» viņa ego, bet dari to uzmanīgi. Ja puisis domās, ka esi uzmetusies viņam par aizbildni, viņš atkāpsies, un būs sarežģīti dabūt viņu atkal atpakaļ.

Lai arī ko jūs abi darāt, nestāsti viņam, kā rīkojies tad, kad tā gadījās arī Pēterim, un nesaki: «Kad tā notiek Deividam, Betija vienmēr rīkojas tā...» Ak vai! Viņš NEVĒLĒSIES to dzirdēt un, uzzinājis, ka tu ar draudzenēm apspried tik intīmus jautājumus, būs sašutis. Viņš iedomāsies, ka tu grasies apspriest viņa problēmu ar visām savām paziņām, un nemaz nejutīsies iepriecināts.

Necenties atrisināt šo sarežģījumu uzreiz, mēģinot šonakt vēlreiz (ja vien viņš pats to nevēlas), bet skūpsti, glāsti vai dari ko citu, kas šajā brīdī liekas piemērots. Labāk pamēģināt no rīta, kad abi vēl esat pa pusei aizmiguši, un viņš vēl pārāk daudz nedomā — ja nu izdodas iesist bumbu vārtos!) — šis mēģinājums viņa pašpārliecinātību krietni paaugstinās.

Dažu nākamo dienu laikā centies izbaudīt seksu pēc pilnas programmas, bet — pēc garas priekšspēles. Ja tā tomēr nav tikai īstermiņa problēma, jums abiem jāaprunājas un jāmeklē profesionāla palīdzība. Nekad nepārmet, ka viņš nav īsts vīrietis. Sekas būs daudz nopietnākas, nekā spēj iedomāties, — tas būs kas tāds, kam jūs nekad netiksiet pāri. Ja tā notiek tikai vienu reizi, neatgādini to (ja vien puisis pats nesāk sarunu) un neapspried pat ar tuvākajiem draugiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu