Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Par mineta tehniku (Daži intīmi jautājumi par seksu)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Lasītāja vaicā: «Vai ir kāds noslēpums, kas jāzina, lai kļūtu par orālā seksa «superzvaigzni»? Neesmu pārliecināta, ka visu daru pareizi, bet nevaru taču es apspriesties ar draugiem par mineta tehniku...»

Atbilde:

Apmainīties ar orālā seksa stratēģiju un taktiku nav tik viegli, kā klačoties ar draudzenēm. Tādā lietā kā orālajā seksā galvenais, lai tavs partneris juktu prātā no ekstāzes un tavas vēlēšanās to viņam sagādāt.

Nākamajā reizē, kad mīlēsieties, parādi viņam, cik ļoti viņu vēlies, pirmā sāc glāstīt. Nometies uz ceļiem viņa priekšā un paņem viņa dzimumlocekli rokā. Slidini roku pa viņa locekli uz augšu un uz leju, pieskaries tam ar lūpām.

Ar brīvo roku maigi glāsti viņa sēkliniekus. Svarīgi ievērot darbības: vispirms paņemt dziļi mutē, ar mēles galiņu braukāt no augšas uz leju un no lejas uz augšu, pēc tam paglāstīt locekļa galviņu — un tā tālāk.

Galvenais — seko viņa erekcijai. Ja viņš sāk no tavām darbībām no baudas iekliegties — neapstājies, atkārto un atkārto, padari viņu traku!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu