«Simply 4» gatava cīņai par uzvaru «Eirovīzijā» Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Eduards Glotovs

Jau 27. februārī Olimpiskajā centrā «Ventspils» norisināsies «Eirovīzijas» nacionālās atlases pusfināls, kas noteiks desmit finālistus, kuriem būs jāuzstājas nākamajā vakarā, 28. februārī, kad risināsies fināls par iespēju pārstāvēt Latviju «Eirovīzijas» konkursā.

«Eirovīzijas» nacionālajā atlasē iekļuvusi arī grupa «Simply 4» ar dziesmu «When The Sun Is Going Down», kas startēs ar 18. kārtas numuru.

Daudziem atmiņā ir palicis TV3 muzikālais šovs «Koru kari», kur uzvaras laurus plūca Ata Auzāna oranžais Daugavpils koris. Šis bija ne tikai viens no iecienītākajiem šoviem Latvijā, bet tajā atklājušies arī jauni talanti. Šovs saveda kopā četrus talantīgus puišus ar izciliem vokāliem, kuriem radās doma par grupas izveidi. Puiši ir pateicību parādā Artūram Palkevičam, kas šo ideju arī realizēja. Artūrs ir pazīstams muzikants un komponists, kā arī spēlē grupā «Credo» un kopā ar Arni Medni producējis un aranžējis «Fabrikas muzikālā teātra» ierakstus, pašlaik ir grupas «Simply 4» producents.

«Simply 4» sastāvā dzied Igors Jevsejevs, Mihails Andrejevs, Sandis Ulpe un Sergejs Ivanovs. «Eirovīzijā» puiši startēs ar dziesmu «When The Sun Is Going Down». Jau kopš bērnības grupas dalībnieki saistīti ar mūziku — gājuši mūzikas skolā, piedalījušies dažādos konkursos un festivālos, tagad savu talantu un daiļradi vēlas parādīt plašākai publikai.

Interesants ir dziesmas rašanās process, varētu pat teikt, ka tā dzima pati. Jau ilgāku laiku Artūrs centās uzrakstīt mūziku, bet viss bija veltīgi — nebija ne iedvesmas, ne mūzas. Līdz kādu dienu viņš piesēdās pie klavierēm un 20 minūšu laikā radās burvīga mūzika dziesmai par mīlestību «When The Sun Is Going Down». Grupas dalībnieki bija tik iedvesmoti, ka vārdi dziesmai tapa vienas nakts laikā. Laikam tā rodas šedevri.

««Eirovīzijas» nacionālajai atlasei dziesma tika iesniegta pēdējā dienā. Mēs patiesi priecājamies, ka esam izturējuši tik sīvu konkurenci un iekļuvuši pusfinālā. Lai gan pašlaik mūsu mērķis ir veiksmīga uzstāšanās «Eirovīzijā», mēs turpināsim strādāt pie jaunām dziesmām, debijas albuma izdošanas un muzikālās darbības attīstīšanas,» stāsta grupas dalībnieks Sandis Ulpe.

http://www.eirovizija.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu