«DFE» piedāvā politisku grāvēju ar laika ziņu elementiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Semēvics / ASFoto

Šonedēļ Latvijas radiostacijās ir nonācis grupas «Double Faced Eels» (DFE) jaunākais singls [s:21615].

Dziesma ir vērtējama kā politisks grāvējs ar laika ziņu elementiem, jo tās tapšanā un autora radošā vēstījuma realizācijā ir līdzdarbojies Latvijā neapšaubāmi populārākais «laika ziņu cilvēks» Māris Grigalis.

Dziesmas autors vienpersonīgi ir Marka (Mārtiņš Gailītis), un tā ierakstīta, miksēta, producēta un māsterēta ierakstu studijā CODEX producenta Māra Priedes «virsuzraudzībā».

«Kas tev muļķiem prātu dos» ir kārtējais singls no topošā «DFE» trešā studijas albuma, kas mūzikas tirgū varētu nonākt šā gada aprīļa beigās.

«Šobrīd aizvedīšu jūs uz vietu, kur par izgulēšanos vēl, iespējams, samaksās. Nekautrējoties stādu priekšā vienu no pašreiz visizdevīgākajām darba vakancēm — politiķis. Nekaunēsimies par šīs valsts lepnākajiem tēliem un sauksim lietas īstajos vārdos. Līdz ar to nevarēju arī es klusēt par dotā brīža IQ līmeņa marginālo situāciju valdošajās aprindās. Tāpēc šis solis ir tikai loģisks tālākā turpinājums arī no «Double Faced Eels». Laika ziņas ir ļoti laba lieta, bet arī Māris Grigalis ir nometis lietussargu malā, lai izietu ielās un paust savu nostāju. Tā nu, lūk, ir sanācis, ka, izmantojot savas moderatora runas veiktspēju, Māris dziesmā guldījis arī savu artavu. Kā tapa dziesma? Manuprāt, viņa nevarēja netapt..., jo vienaldzīgo šeit nav...» par jauno dziesmu stāsta Marka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu