Busulis taisīs sastrēgumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Intars Busulis ar fanu līdzdalību strādā pie savas «Eirovīzijas» dziesmas video versijas, izsludinot fotokonkursu «Sastrēgums».

20. februārī plkst. 17.00 un 21. februārī plkst. 15.00 TC «Stockmann» Intars Busulis ar grupas biedriem gatavosies «Eirovīzijas» nacionālās atlases konkursam. Pasākuma laikā notiks dziesmas «Sastrēgums» mēģinājums. Pasākums tiešraidē tiks translēts internetā. Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties foto konkursā un laimēt vērtīgas balvas.

http://www.platformamusic.lv

Mēģinājuma laikā Intara talanta cienītāji tiek aicināti piedalīties fotokonkursā «Sastrēgums». Konkursa dalībniekiem ir jāfotografē pasākuma norise, izmantojot savus mobilos telefonus un fotoaparātus. Labākās no fotogrāfijām tiks iekļautas dziesmas «Sastrēgums» video versijas radīšanā.

Mūziķis aicina iesūtīt fotogrāfijas ne tikai no dziesmas «Sastrēgums» mēģinājuma TC «Stockmann», bet paskatīties uz vārdu «sastrēgums» nedaudz filozofiskāk. «Mēs esam tik atšķirīgi, tāpēc katra redzējums var būt ļoti dažāds. Svarīgākais, lai ikviena no fotogrāfijām būtu emocijas raisoša!» aicina Intars.

usual70daze@photos.flickr.com

http://www.intarsbusulis.com

Trīs fotokonkursa uzvarētāji saņems dāvanu kartes no «Stockmann» 100 latu vērtībā, kā arī Intars pasniegs savu simpātiju balvu.

www.platformamusic.lv

Intars ir iedziedājis dziesmai «Sastrēgums» versiju krievu valodā — «Probka», teksta autors Sergejs Timofejevs, kas ir albumā «KINO» krievu valodā iekļauto dziesmu tekstu autors. Pavisam drīz klausītājiem būs iespēja dzirdēt arī šo dziesmas versiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu