Vienveidīgs sekss? Maināmies lomām!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirms vairākiem gadiem avangardiski ekstravagantais laulātais pārītis no Itālijas pilsētiņas Borgosēzijas veica dzimuma maiņas operāciju: vīrs kļuva par sievieti, bet sieva — par visai smuku jaunekli. Tā pārītis dažādoja savas seksuālās attiecības.

Laulātie laimīgi kopā bija nodzīvojuši 12 gadus. Šajā laikā bija izmēģinātas visas pozas un pozīcijas, romantiskās scēnas izdzīvotas un skaistie vārdi pateikti. «Ko gan tādu interesantu vēl varētu pasākt?» balodīši sāka prātot. Un izdomāja!

Viņi nolēma vārda tiešā nozīmē samainīties vietām un lomām: ugunīgā brunete Paula kļuva par puisieti, bet sprogainais Džuzepe «pārdzima» inteliģentā dāmiņā.

Pēcoperāciju periods pagāja bez sarežģījumiem, un laulātie pēc tam bijuši eiforijas kalngalos. «Mēs patiesi mīlam viens otru. Bet mūsu jaunais izskats sniedz jaunus iespaidus, un ceru, ka arī sekss būs nepārspējams. Mēs vēl nedrīkstam ar to nodarboties, bet abi esam pārliecināti, ka jaunās emocijas attaisnos ieguldītās pūles!» vētraini žestikulējot, savās cerībās dalījās Paula.

Cerams, ka tagad abi atlabuši jau tiktāl, ka var izmēģināt visus gultas priekus. Ja apniks šie prieciņi, varēs atkal mainīties atpakaļ...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu