Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vīrietis un lelle

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Cilvēki parasti neaptver, ka sieviete, kura kontrolē savu orgasmu, reizē kontrolē arī partnera orgasmu.

Ļoti daudzas sievietes iedomājas, ka vīrieši orgasmu «sniedz» tāpat kā rozā lentēm apsietas piparmētru konfekšu kastes pēc pusdienām. Bet tas ir tavs orgasms, tas notiek tavā ķermenī, un tu pati esi spējīga sevi līdz tam novest. Vēl vairāk, apdomīgi mainot muskuļu saspringuma pakāpi un kāju stāvokli, tu ar savu vagīnu vari novest līdz orgasmam arī vīrieti.

Kāpēc tas ir tik svarīgi? Iemesli ir dažādi.

Tas ir svarīgi tādēļ, lai tu beigtu domāt, ka ikviena seksuālā sajūta tavā vagīnā ir atkarīga tikai no vīrieša gribas. Tavas vagīnas darbība spēj kāpināt jūsu abu baudu un likt viņam skaidrāk saprast, ka tu esi ne tikai pasīvs objekts, ko viņš ir nolēmis ievilkt gultā, bet gan seksuāla būtne ar savām prasībām, jūtām un priekiem.

Tu nekad nekļūsi par nevainojamu mīļāko, pirms nebūsi to ieskaidrojusi savam vīrietim, jo tikai tad viņš varēs pilnībā novērtēt tavas erotiskās spējas un pielikt arī savas pūles, lai jūsu mīlēšanās kļūtu arvien labāka un labāka. Pārsvara vīrieši ir seksuāli slinki.

Vairākums no viņiem izvēlētos dzimumaktu ar dabiska lieluma lelli, kura izskatītos kā sieviete un sagādātu tieši tādas pašas izjūtas, ja tikai tā gulētu klusējot un būtu ieslēdzama skapī līdz nākamajai reizei. Ja tu izturies kā tāda lelle, vīrieša slinkums var ilgt līdz bezgalībai. Bet, ja tu izaicini vīrieti, ja esi agresīva, seksuāla un stimulējoša, viņš pieņems šo izaicinājumu un papūlēsies (turklāt ne tikai seksā). Zināmā mērā izaicinājums atkarīgs no tā, ko tu dari ar savu vagīnu. Patiesībā tā ir vesela vaginālā politika.

Daudzas meitenes bērnībā ir ienīdušas peni, kas kūļājas starp brāļa kājām, bet, tā kā vagīna ir gandrīz neredzama, tā ir daudz noslēpumaināka un vairāk kairinoša nekā penis.

Kļūdaini ir to uztvert tikai kā caurumu vai spraugu. Tā ir caurule, kurai piemīt pašai savas aktīvās spējas. Tā spēj arī vīriešus novest pie šādiem uzskatiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu