«Berimora kino» izsludina žūrijas konkursu!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kino mopsis Berimors ir atgriezies no saviem aizjūru ceļojumiem, noskatījies daudz bērnu filmas un labākās aizrunājis savam šī gada festivālam.

Kā katru gadu, arī šogad Berimors meklē atbildīgus un kino mīlošus filmu vērtētājus – žūriju. Ja Tev ir 8 līdz 13 gadi un Tevi interesē kino, tad piedalies konkursā lai kļūtu par «Berimora kino» žūrijas dalībnieku!

Šogad «Berimora kino» notiks no 4.- 12.aprīlim, skolēnu brīvdienās. Žūrijai festivāla laikā kinoteātrī «Rīga» būs jānoskatās 9 filmas. Atbildīgajiem filmu vērtētājiem jāmāk izteikt savas domas žūrijas tikšanās reizēs, kad notiks filmu apspriešana. Tāpat būs jāpiedalās preses konferencē un jāatbild uz dažādiem žurnālistu jautājumiem.

Konkursa uzdevums: Lai varētu tapt filma par mopša Berimora jūras ceļojumu, vispirms jāuzraksta scenārijs, jeb stāsts. Mopsis Berimors ļoti gaidīs arī Tavu stāstu par to, kā tad viņam gājis šajos tālajos aizjūras ceļojumos, kādi piedzīvojumi gadījušies ceļā šķērsojot plašās un neparedzamās jūras un okeānus

Atraksti, un varbūt tieši Tu būsi viens no 7 «Berimora kino» žūrijas dalībniekiem! Tavu vēstuli gaidīsim līdz 6.martam.

Adrese:
Starptautiskais kino centrs
Berimora kino
Mārstaļu 14
Rīga, LV-1050

berimors@arsenals.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu