«Policistas» «Eirovīzijā» uzstāsies kopā ar duetu «Dvīņi»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Ella, Candy un Anmary, kas Latvijas «Eirovīzijas» atlasē startēs ar nosaukumu «Policistas» aktīvi strādā pie dziesmas «In Love We Trust» uzveduma sagatavošanas.

Tagad kļuvis zināms, ka dziesmas priekšnesuma laikā meitenēm uz skatuves pievienosies arī divi no starptautiski pazīstamākajiem Latvijas freestyle jeb go-go vai break dance dejotājiem Romāns Kovaļenko un Ivars Latiševs, kas apvienojušies duetā «Twins» jeb «Dvīņi».

Abi dejotāji ir Krievijas 1. TV kanāla projekta «Slavas minūte» finālisti. Uzstājušies populārākajos Rīgas, Tallinas un Viļņas klubos. Piedalījušies pasākumos «Essential Knock Out» un «Baltic Beach Party».

2001. gadā abi kā viesi piedalījušies «Eirovīzijas» dziesmu konkursā Igaunijā. 2003. gadā veiksmīgi startējuši konkursā «World Championsip Of Performing Art» Holivudā, kur ieguva divas pirmās vietas dažādās nominācijās. Puiši ir atvēruši paši savu deju skolu.

Savā priekšnesumā duets apvieno vairākus dejošanas stilus un vienmēr piedomā pie dejas režijas un uzskata, ka dejotājam jābūt arī labam aktierim. Aktiera meistarība viņiem būs nepieciešama, arī uzstājoties kopā ar «Policistas».

http://www.policistas.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu