Mels Gibsons: Ledžera nāve nebija nelaimes gadījums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Austrāliešu aktiera Hīta Ledžera pēkšņā nāve nebija nejaušs nelaimes gadījums, ko izraisījusi apstākļu sakritība, kādā TV šovā paziņojis aktieris Mels Gibsons.

Televīzijas šovā «Jimmy Kimmel Live!» Gibsons pauda nožēlu, ka nesazinājās ar Ledžeru agrāk, lai mēģinātu viņu glābt no depresijas, līdzīgi, kā viņš palīdzēja Britnijai Spīrsai. «Es nezinu, kas konkrēti ar viņu [Ledžeru] notika, taču es neticu viņa nāves nejaušībai,» teica Mels Gibsons.

Aktieris uzskata, ka gados jaunajām šovbiznesa zvaigznēm bieži vien iestājas krīze, jo viņas neviens neatbalsta. «Piemēram, Britnija ir tikai bērns, kam bija jāpārcieš smags trieciens. Tādu cilvēku šajā industrijā nav mazums. Es toreiz nodomāju: «Vai kāds ir mēģinājis palīdzēt viņai?» Pēc tam es vienkārši piezvanīju, un tagad viņai viss ir kārtībā.»

Gibsons un Ledžers bija savstarpēji pazīstami. Aktieri kopā filmējās Rolanda Emeriha filmā «Patriots». Kā zināms, pagājušā gada janvārī pasauli pāršalca sēru vēsts — Ledžers pēkšņi nomira no medikamentu pārdozēšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu