Ieva Kokorēviča — sapņu līgava

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau aptuveni pēc mēneša telekompānija LNT saviem skatītājiem piedāvās jaunu attiecību šovu «Sapņu līgava», kam patlaban aktīvi tiek meklēti šova dalībnieki.

Gatavojoties šovam, LNT meklē 20 drosmīgus vīriešus vecumā no 18 līdz 40 gadiem, kuri ir gatavi «iekarot» šova galvenās personas — «Miss Universe Latvia 2005» un šova «Zvaigžņu lietus» dalībnieces Ievas Kokorēvičas — simpātijas.

Pieteikties dalībai šovā varēs jau no pirmdienas, 2. marta, portālā «draugiem.lv». Pieteikšanās ilgs tikai līdz 11. martam! Tādēļ — visi drosmīgie — piesakieties, ja vēlaties iepazīties ar Ievu un pārbaudīt sevi! Pēc anketu saņemšanas «draugiem.lv» puiši tiks aicināti uz pārrunām. Tiks atlasīti 20 vīrieši, kuri kļūs par šova «Sapņu līgava» dalībniekiem un iegūs iespēju iepazīties ar Ievu.

Ieva Kokorēviča par dalību šovā saka: «Es esmu piedalījusies daudzos skaistumkonkursos, aktīvi nodarbojos ar labdarību un esmu iepazinusi dažādus cilvēkus. Man šovs ir liels izaicinājums, ceru, ka vīrieši, kuri būs gatavi pārbaudīt sevi un pieteiksies, ir gatavi pārsteigumiem. Es domāju, ka mums kopā izdosies interesanti pavadīt laiku.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu