Zināmi «Eirodziesmas» finālisti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdienas vakarā LTV1 tiešraidē no Ventspils tika noskaidrotas desmit dziesmas, kas sestdien cīnīsies par iespēju šogad pārstāvēt Latviju «Eirovīzijas» dziesmu konkursā Maskavā.

Pirms paziņot konkursa finālistus, speciālbalvu pasniedza arī LTV7 raidījums «SeMS», par savu favorīti nosaucot dziesmu «Hey Hey Hey Hey», ko izpilda Aisha un grupa «G-Point».

Pateicoties skatītāju balsojumam, sestdien nacionālās atlases finālā startēs:

1. «When the Sun is going Down» «Simply 4»;
2. «Hey Hey Hey Hey» - Aisha un «G-Point»;
3. «Angel of Mine» Kristīna Zahārova & Annija Putniņa;
4. «Bye Bye» Sabīne Berezina un grupa «PeR»;
5. «Tic Tac» Iveta Baumane un Ivo Grīsniņš-Grīslis;
6. «Sastrēgums» - Intars Busulis;
7. «Dynamite» - Natālija Tumševica;
8. «Time Goes» - «Camillas»;
9.  «Call Me Anytime You Need A Problem» - «Triānas parks»;
10. «Without You» Ketta

Šādā secībā notiks arī finālistu uzstāšanās.

Tāpat kā iepriekšējos gadus, «Eirodziesmas» fināls risināsies divās daļās – proti, pēc fināla izskaņas sekos superfināls. Ja fināla kārtā balsojuma rezultātus noteiks TV skatītāji un žūrija, kas izvirzīs trīs dziesmas - superfināla dalībnieces, tad izšķirošajā balsojumā – superfinālā - par nacionālās atlases uzvarētāju atkal balsos tikai skatītāji!

Tāpat kā citus gadus, «Eirovīzijas» nacionālās atlases finālā piedalīsies arī viesmākslinieki. Šoreiz konkursā viesosies Lietuvas un Polijas konkursu uzvarētāji, kā arī pagājušā gada pašmāju uzvarētāji — muzikālā apvienība «Pirates of the Sea», kas būs sagatavojusi jaunu dziesmu.

Kā viesmākslinieki piedalīsies arī Kristīna Zaharova ar Laura Reinika dziesmu «I Wish I Could Pretend», ar ko dziedātāja Īrijā notikušajā «Eirovīzijas» konkursa nacionālajā finālā ieguva pārliecinošu otro vietu.

«Eirovīzijas» nacionālās atlases finālu vadīs jau ierastie «Eirovīzijas» vadītāji — Kristīne Virsnīte un Uģis Joksts.

http://www.eirovizija.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu