Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā saglabāt savu vagīnu tvirtu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vita Kolta

Ir vairāki vienkārši vingrinājumi, kā sievietei saglabāt vagīnu tvirtu.

Lai kur tu būtu un ko darītu, vismaz pusstundu dienā sasprindzini savus vagīnas muskuļus. Jo biežāk tu to darīsi, jo vieglāk tev būs tos kontrolēt un jo drīzāk tu spēsi apgūt pietiekami bezkaunīgus vagīnas savilkšanas paņēmienus, kuri ļoti patiks tavam vīrietim.

Kad tavi muskuļi ir atguvuši formu, vingrinājumi jāturpina ar cietiem priekšmetiem. Lai arī cik pārsteidzoši tas izklausītos, labākais vingrinājumu objekts nav īsts, reāls penis, ja vien tu nespēj partneri pierunāt to turēt tevī piecpadsmit minūtes, kamēr tu veic savus iekšējos vingrinājumus. Es tiešām nespēju iedomāties vīrieti, kurš to laikā spētu saglabāt vēsu prātu.

Tāpēc mācību procesā labāk izmanto dildo (mākslīgo peni), plastikāta vibratoru vai sveci, kas ir aptuveni vīrieša peņa lielumā (sešas collas gara un pusotras collas diametrā). Ievieto savu intīmo vingrinājumu rīku vagīnā un tad tikai ar muskuļu spēku mēģini to izspiest ārā no sevis. Atkārto šo vingrinājumu tikmēr, kamēr attiecīgais priekšmets sprāgst ārā kā korķis.

Tu tiešām būsi pārsteigta, cik spēcīgi var būt trenēti vagīnas muskuļi. Autore, kuras «Atklāti neķītrā dienasgrāmata» pēc publicēšanas Ņujorkas seksavīzē «Screw» sagādāja viņai visnotaļ skandalozu popularitāti, bija tiktāl trenējusi savu vagīnu, ka spēja ar to izstabulēt aptuvenu «Yankee Doodle» versiju; tāpat viņa ar vagīnu no tūbiņas spēja aizšļākt roku krēmu trīsdesmit pēdu tālu.

Hamburgas naktsklubos striptīza dejotājas piepelnās, ar vagīnu paceļot uz skatuves uzmestas monētas. Un vēl ir stāsts par slaveno angļu izvirtuli, kurš ļāvis ielasmeitai ņemt tik daudz zelta gabalu, cik tā ar savu vagīnu spēj iznest no istabas. Ticami avoti ziņo, ka viņa iznesusi divdesmit četrus.

Protams, neviens tev neprasa, lai tu trenētu savu vagīnu līdz tik akrobātiskam līmenim. Lai gultā būtu nevainojama, nevajag ar vagīnu žonglēt šķīvjus un pavadīt mīlēšanos, ar vagīnu izsvilpojot dziesmu.

Tomēr atceries, ka īstā dzimumakta laikā maigā un mīkstā membrāna vagīnas iekšienē ir visvairāk uzbudinošā kontakta vieta ar mīļoto vīrieti, un tas nozīmē, ka tev tā jāizmanto pilnībā. Tu ar vagīnu vari viņu glāstīt, stimulēt, uzbudināt, vadīt un galu galā novest līdz orgasmam. Tāpēc ir tik svarīgi, lai tavi vagīnas muskuļi būtu darba kārtībā un tu spētu ar tiem rīkoties pēc iespējas jutekliskāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu