Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vagīna — tavs lielākais dārgums (Tikai pieaugušām sievietēm!)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Tev starp kājām atrodas pats valdzinošākais no visiem cilvēka orgāniem — vagīna. Kāds reiz teicis, ka vagīna ir oriģināls mīlestības tunelis.

Vagīna iekšpusē ir daudz lielāka, nekā sievietes — un jo īpaši jaunas sievietes — spēj iedomāties. Tā nav tikai šaura sprauga, ko paplēš vīrieša satrakotais loceklis. Patiesībā ginekologi pat iesaka sievietēm to aizskart un taustīt ar pirkstiem, lai sajustu, cik tā ir elastīga, ietilpīga, cik ietekmīgas ir tās aprises.

Muskuļu gredzens, kas satur vagīnas sienas un dod iespēju sažņaugt ievadīto vīrieša peni, tiek dēvēts visnotaļ neromantiskā vārdā — par «stobru». Taču tas ir arī labākais raksturojums. Tava vagīna tiešām ļoti atgādina stobru, un to apvij muskuļi, kuri ir ļoti nozīmīgi, lai tu spētu apmierināt savu vīrieti.

Kad sieviete vēl ir jaunava, šie muskuļi ir cieši, stingri un elastīgi. Bet, sievietei novecojot un — jo īpaši — dzemdējot bērnus, tie kļūst slābanāki un mazāk elastīgi. Kāds vīrietis izteicies, ka mīlēties ar sievieti, kuras vagīnas muskuļi ir atslābuši, ir tas pats, kas «pārmest banānu pāri Brodvejai». Tas ir saprotami, jo vagīnas muskuļi mīlēšanās laikā uzbudina vīrieša peni, tāpēc vīrieši dod priekšroku sievietēm ar elastīgākiem muskuļiem.

Vīrieša sajūtas mainās atkarībā no tā, cik dziļi tu ļauj viņam ievadīt peni savā vagīnā. Pie ieejas vagīnā viņam rodas sajūta, ka jāpārvar kāds šķērslis, jo tad peņa jutīgais gals jeb galviņa «lauž» sev ceļu caur mazajām kaunuma lūpām, kas seksuālā uzbudinājuma ietekmē ir pieplūdušas ar asinīm. Uzbudinātās mazās kaunuma lūpas tu vari iztēloties kā piepūšamu apkakli ap ieeju vagīnā.

Penim virzoties dziļāk, vīrietis ar to jūt mīkstumu, mitrumu, siltumu un piekļāvību. Attiecīgā pozā (piemēram, tavas kājas viņam pār pleciem) viņš ar peņa galu spēj sajust dzemdes kaklu. Arī tu šo brīdi noteikti uztversi — tā ir ļoti jutīga vieta.

Tev savelkot vagīnas muskuļus, viņa izjūtas būs seksuāli ekvivalentas stāva paugura pārbraucienam automašīnā.

Tavs vīrietis mīlēšanās laikā izbauda gan pietūkušās kaunuma lūpas, gan mitro vagīnas iekšieni, gan arī īpašo kņudoņu, ko tu spēj sniegt ar saviem muskuļiem. Tie ir tie paši muskuļi, kas orgasma laikā spontāni saraujas un trīc, sniedzot viņam gandrīz tikpat baudas, cik tev.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu