Eksmiljonārs Ozols kļūs par gidu Tibetā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais miljonārs, nekustamo īpašumu uzņēmējs Aldis Ozols ekstravaganto ārišķību nomainījis pret garīgām vērtībām, šonedēļ raksta «Kas Jauns».

Ozols plašāku sabiedrības uzmanību iemantoja pirms četriem gadiem, kad iegādājās dzeltenas «Hummer» automašīnas sev un savai tābrīža draudzenei, bijušajai striptīza dejotājai Viktorijai, kā arī neslēpa savu labklājību un laipni izrādīja savu eleganto dzīvokli Vecrīgas sirdī. Kādu laiku ekstravagantais uzņēmējs bija biežs viesis dažādās smalko aprindu ballītēs un prezentācijās, kā arī regulārs dzeltenās preses sleju varonis. Skaļu rezonansi guva arī Ozola skandalozā šķiršanās no draudzenes un atgriešanās pie bijušās sievas.

Pēc kāda laika dzeltenās preses izdevumi ziņoja, ka Aldis Ozols nonācis finansiālās grūtībās un devies svētceļojumā uz Tibetu. Kā norāda «Kas Jauns», par Austrumu filozofiju Ozols interesējas jau vairākus gadus un nu ir kļuvis par kaismīgu jogas nodarbību apmeklētāju.

Bijušais nekustamo īpašumu miljonārs no materiālām vērtībām pārgājis pie garīgajām, bet biznesu nomainījis pret gida darbu, raksta «Kas Jauns». Ozols žurnālam atklāj, ka jau maijā desmit domubiedru kompānijā dosies uz Tibetu, kur bijis divas reizes un mērojis kājām 53 kilometrus garo svētceļojumu svētā Kailaša kalnā, turklāt uzzinājis pietiekami daudz, arī lasot speciālo literatūru.

«Varētu teikt, ka esmu kļuvis par gidu — pēc vairāku interesentu ierosinājuma šoreiz uz Tibetu došos jau kā nolīgts grupas vadītājs,» žurnālam stāsta Ozols.

Runājot par labklājības līmeņa izmaiņām, Ozols atklāj, ka par dzīvi nesūdzoties. «Katram dzīvē pienāk periods, kad sāc izvērtēt, kādas ir tavas vērtības. Naudai, protams, dzīvē ir liela nozīme, tomēr tas nav galvenais. To esmu secinājis pilnīgi noteikti,» žurnālam «Kas Jauns» teic bijušais miljonārs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu