«Neprāta cena» kļūst par «Ugunsgrēku»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien sen gaidītā TV3 seriāla filmēšanas laukumā krita noslēpuma plīvurs un tika atklātas detaļas, ko tik ilgi gaidīja seriāla cienītāji.

Svinīgā ceremonijā tika atklāts agrākā seriāla «Neprāta cena» jaunais nosaukums, tā pārraidīšanas laiks un īpaši plānotā pirmizrāde, kā arī tika noskaidrots aktieru un tēlu sastāvs, kurš turpmāk priecēs un izklaidēs TV3 skatītājus. Jūs to negribēsiet nokavēt!

Kritis noslēpumu plīvurs

Ceturtdien krita noslēpumu plīvurs, kurš bija ieskāvis TV3 šā gada visnepacietīgāk gaidīto notikumu — jauno seriālu «Ugunsgrēks» režisores Intas Gorodeckas vadībā. Svinīgajā ceremonijā tika atklātas visas detaļas, kuras tik ļoti gaidīja seriāla cienītāji: tā nosaukums, pārraidīšanas laiks un īpaši plānotā pirmizrāde 15. martā, kā arī tika noskaidrots aktieru un tēlu sastāvs, kurš turpmāk priecēs un izklaidēs TV3 skatītājus, kā arī klātesošie tika iepazīstināti ar seriāla veidotāju komandu Intas Gorodeckas virsvadībā.

Labs nāk ar gaidīšanu

Svētku pasākumā TV3 ģenerāldirektore Baiba Zūzena bija patiesi saviļņota: «Ar lepnumu un prieku noraugos darbā, kas risinās filmēšanas laukumā, un to kā sen gaidītu dāvanu pasniegsim TV3 skatītājiem. Jo — skatītāji seriālu vēlas redzēt, un man ir gods, ka tieši TV3 to viņiem spēj piedāvāt. Un jo svarīgi tas ir laikā, kad cilvēkiem īpaši nepieciešams optimisma avots un patīkamas emocijas. Laikam vietā būs teiciens — labs nāk ar gaidīšanu!»

Iemīļotie aktieri un to attiecību līkloči

Skatītāji darbdienu vakaros TV3 sastapsies ar Leonu (Ģirts Ķesteris), Elzu (Ilze Ķuzule), Martu (Dita Lūriņa), Rihardu (Artūrs Skrastiņš), Oto (Mārtiņš Freimanis), Aivaru (Uldis Dumpis) un citiem iemīļotiem tēliem, kuru savstarpējās attiecības met līkločus, kurus saista ciešas un arī neredzamas saites un ap kuriem virmo dažādi satraucoši un interesanti notikumi. «Ugunsgrēka» veidotāji ir krietni pacentušies, lai ikvienam skatītājam laiks ar seriāla varoņiem paietu aizraujošās noskaņās un būtu ne mazums pārsteigumu.

Pirmizrāde jau pavisam drīz!

Seriāls «Ugunsgrēks» piedzīvos īpaši veidotu un plānotu pirmizrādi 15. martā plkst. 20.40 TV3, kad skatītājiem būs iespēja uzzināt, kā veidojušās varoņu attiecības, kas būtisks noticis, kā arī atklāsies kāds ļoti svarīgs notikums. Pēc pirmizrādes no 16. marta seriāls ik nedēļu būs redzams no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.20 TV3!

Seriāla detaļas internetā

http://www.tv3.lv/ugunsgreks

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu