Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kāpēc saka, ka sievietes ož pēc zivīm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sievietes bieži uzdod jautājumus: kas īsti ar mani notiek, kad es «beidzu»? Vai arī es kaut ko izšļācu, sasniedzot orgasmu, līdzīgi vīrieša ejakulācijai?

Mīts par sieviešu «izdalījumiem», kā to devēja Viktorijas laika pornogrāfi, pastāv jau daudzus gadsimtus. Bet patiesībā sieviete orgasma laikā neizdala ne mazāko šķidruma daudzumu.

Seksuālā uzbudinājuma ietekmē vagīnas sieniņas izdala mitrinošu sekrētu un turpina izdalīšanu visā dzimumakta laikā. Kad sieviete ir ļoti uzbudināta un sasniedz orgasmu, sekrēts izdalās īpaši dāsni, un tas daudzām sievietēm rada iespaidu, ka viņām, tāpat kā vīriešiem, piemīt spēja ejakulēt.

Starp citu, sievietēm mitrinošais sekrēts izdalās visu laiku, tikai tā daudzums svārstās atkarībā no dienas un mēneša. Tā smarža ir ļoti īpatnēja, bet tev nav par to jāuztraucas arī tad, ja tas šķietami nemaz nesmaržo, jo smaržas mērķis ir uzbudināt vīriešus.

Tev varbūt liksies neticami, bet svaigi mitrinātas vagīnas smarža ir viens no spēcīgākajiem vīriešu stimulatoriem. Lietojot vagīnas dezodorantus, tu ne tikai padari sevi seksuāli nepatīkamu, bet arī riskē ar veselību, jo ķīmiskās vielas, kas ietilpst dezodorantu sastāvā, var radīt jutīgo vagīnas audu iekaisumu.

Uzsveru, ka šī smarža ir pievilcīga tikai svaigā veidā. Dažu sieviešu nevēlēšanās uzturēt savu vagīnu tīru radījušas nepatīkamu mītu, ka sievietes smaržo pēc zivīm. («Labvakar, dāmas!» teica aklais, iedams garām zivju veikalam.)

Vagīnas izdalījumi ir vai nu bezkrāsaini, vai bāli duļķaini. Ja tie ir citādi, tev jākonsultējas ar savu ārstu. Arī tad, ja tev izdalās pārāk maz sekrēta, lai mīlēšanās būtu patīkama, vērsies pie ārsta, viņš izrakstīs hormonus, kas stimulē sekrēta izdalīšanos.

Atkarībā no pozas, kādā tu guli, tava vagīna rada dažādu spiedienu uz partnera peni. Ir vērts to papētīt, un to viegli izdarīt ar dildo, vibratoru vai sveci.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu