Enrike Iglesiass uzstāsies Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

27. aprīlī «Arēnā «Rīga»» koncertu sniegs viens no pasaulē aktuālākajiem un pieprasītākajiem popmūziķiem — slavenais spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass. Mūziķis Latvijā ieradīsies savas Eiropas turnejas «Greatest Hits Tour» laikā un koncertā izpildīs savus slavenākos hitus.

Enrike Iglesiass ir viens no panākumiem bagātākajiem popmūziķiem pasaulē. Viņa kontā ir divas «Grammy» balvas, kā arī daudzi citi prestiži apbalvojumi, arī vairāki «Billboard» un «World Music Awards». Šā gada janvārī Enrike Iglesiass franču mūzikas balvu «NRJ Music Awards» pasniegšanas ceremonijā tika atzīts par gada labāko ārzemju izpildītāju. Šogad mūziķis nominēts arī 10 «Latin Billboard Awards» balvām, ieskaitot tādas nominācijas kā «Labākais albums» un «Labākais izpildītājs».

2007. gadā Enrike Iglesiass albuma «Insomniac» popularizēšanas tūres laikā uzstājās Tallinā un Viļnā. Publikas interese bija milzīga, un biļetes uz koncertu Tallinā tika pārdotas 15 minūšu laikā. Arī izziņotais papildkoncerts tika izpārdots īsā laikā. Pilnībā izpārdota bija arī mūziķa uzstāšanās Viļņā.

Divpadsmit gadu ilgās karjeras laikā mūziķis pārdevis vairāk nekā 40 miljonus albumu, kas ieguvuši  zelta un platīna statusu vairāk nekā 30 pasaules valstīs. Enrikem Iglesiasam pieder arī komerciāli veiksmīgākā spāņu dziedātāja statuss. Jau 19 mūziķa singli ir pabijuši «Billboard Latin Hits» pirmajā pozīcijā, un tas ir absolūts rekords šā topa vēsturē.

2008. gada nogalē tika izdota mūziķa labāko dziesmu izlase «Greatest Hits». Albums debitēja trešajā pozīcijā albumu topā Lielbritānijā, un jau pirmajās divās nedēļās tika pārdoti vairāk nekā 80 000 albuma eksemplāru. Albumā iekļautas arī divas jaunas dziesmas — «Away» un «Takin' Back My Love».

Enrikes Iglesiasa 2007. gadā izdotais «Insomniac» kļuva par vienu no veiksmīgākajiem albumiem mūziķa karjerā, un topu pirmās vietas visā pasaulē fenomenālā ātrumā iekaroja tādi singli kā «Do You Know? («The Ping Pong Song»)» un «Tired of Being Sorry».

www.bilesuserviss.lv

www.lmt.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu