Džordžs Lūkass meklē aktierus seriālam «Zvaigžņu kari»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Džordžs Lūkass sācis aktieru atlasi televīzijas seriālam «Zvaigžņu kari». Šādu informāciju MTV sniegusi aktrise Rouza Birna, kas piedalījās filmā «Zvaigžņu kari. Klonu uzbrukums».

Pēc viņas teiktā, daudzi jaunie aktieri, starp kuriem ir arī vairākas uzlecošās ekrāna zvaigznes, jau piedalījušies aktieru atlasē.

Atgādinām, ka Lūkass jau 1995. gadā pirmo reizi paziņoja par gatavību uzņemt televīzijas seriālu, kura darbība risināsies starp notikumiem, kas attēloti «Situ atriebībā» un «Jaunajā cerībā». 2007. gada sākumā viņš apstiprināja, ka ir gatavs sākt darbu, un precizēja, ka scenāristu komanda jau strādā.

Režisors vairākkārt uzsvēris, ka seriālā nebūs nekādu Skaivokeru vai citu galveno varoņu, kas redzami pilnmetrāžas filmās. Vēstījuma centrā būs otrā plāna personāži. Gatavojoties seriālam, Lūkass paspējis izveidot vairākus animācijas projektus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu