Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kas jādara, lai tavs vīrietis gūtu baudu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Ir vairāki vienkārši vingrinājumi, kā sievietei saglabāt vagīnu tvirtu. Visvienkāršākais no tiem ir vagīnas muskuļu sasprindzināšana — vismaz pusstundu katru dienu.

Bet ir arī cits vingrinājums. Šoreiz runāsim par to.

Kaila nogulies uz muguras un ievieto vagīnā vibratoru. Pacel kājas gaisā un mēģini sajust, gar kurām vietām vibrators beržas visvairāk, kad tu to vieglītēm kustini. Tad pagriezies uz sāniem un atkārto vingrinājumu.

Beigās apgulies uz vēdera un izmēģini to pašu šādā pozā. Atkārto mēģinājumu, izslējusi dibenu gaisā. Katrā no šīm pozām tev jānosaka, kura vibratora daļa — vai tas ir gals vai stumbrs — tiek visvairāk spiesta un berzta.

Kad mīlējies nākamreiz, atceries šīs pozas. Zinot, kurā vietā vīrieša penis tiek visvairāk stimulēts, tu sapratīsi, cik ļoti viņu uzbudini, jo atsevišķu peņa daļu jutīgums ir atšķirīgs. Citiem vārdiem sakot, tu spēsi kontrolēt viņa peņa seksuālās sajūtas un tās saskaņot ar savām sajūtām.

Vaginālais vai klitorālais orgasms?

Kaut gan biju cerējis, ka diskusijas norimušas jau pirms pāris gadiem, tomēr joprojām saņemu jautājumus no sievietēm, kuras nav iedziļinājušās diskusijā un ir ļoti norūpējušās par atšķirībām starp vaginālo un klitorālo orgasmu.

Pirms kāda laika seksologi sāka ilgstošu diskusiju, vai pastāv divu veidu sieviešu orgasmi. Klitorālais orgasms tika uzskatīts par nenobriedušu orgasmu, ko izraisa tikai klitora stimulācija. Savukārt vaginālais orgasms tika uzskatīts par dziļāku, sievišķīgāku, kas vairāk liecina par briedumu.

Šī diskusija bija ilgstoša un mulsinoša laika tērēšana. Tagad noskaidrots, ka sievietēm ir tikai viena veida orgasms, bet tas var izpausties atšķirīgās sajūtās un to var izraisīt atšķirīgi stimulācijas veidi.

Un, lai arī kā tu būtu iemācījusies izmantot savus vagīnas muskuļus, orgasmu izraisa tikai viens — klitora uzbudināšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu