45 gadu vecumā mirusi aktrise Nataša Ričardsone

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Trešdien 45 gadu vecumā pēc slēpošanas laikā gūtas galvas traumas mirusi populārā aktrise Nataša Ričardsone, kas bija aktiera Laiema Nīsona sieva un leģendārās aktrises Vanesas Redgreivas meita.

Ričardsone apmeklēja slēpošanas mācību kursus slēpošanas kūrortā Kvebekā. Aculiecinieki stāsta, ka pēc neveiksmīga kritiena, instruktora pavadībā dodoties uz savu istabiņu, aktrise smējusies un jokojusi. Stundu pēc nelaimes gadījuma viņa sāka sūdzēties par galvassāpēm un tika nogādāta tuvējā slimnīcā, no kuras vēlāk tika pārvesta uz Monreālas Svētās sirds slimnīcu.

Natašas Ričardsones vīrs Laiems Nīsons šajā laikā atradās Toronto, kur piedalījās filmas «Chloe» filmēšanā. Izdzirdējis par nelaimes gadījumu, Nīsons steidzās pie sievas. Pēc tam kad ārsti noteica diagnozi — Natašas Ričardsones smadzenes vairs nedarbojas, viņa tika ar lidmašīnu nogādāta Ņujorkā, kur viņu sagaidīja ģimene un draugi. Trešdienas vakarā Ričardsone nomira.

Ričardsone piedzima leģendārajā Redgreivu ģimenē, viņa bija režisora Tonija Ričardsona un aktrises Vanesas Redgreivas vecākā meita. Kino Nataša Ričardsone debitēja ar Mērijas Šellijas lomu filmā «Gothic».

Skatītāji viņu atcerēsies pēc lomām tādās filmās kā «Svešinieku mierinājums» («The Comfort of Strangers»), «Istabenes stāsts» («The Handmaid's Tale»), «Nella» («Nell»), «Vecāku slazds» («The Parent Trap»), «Baltā grāfiene» («The White Countess»), «Zelda» («Zelda») un «Vakars» («Evening»), kurā aktrise filmējās kopā ar savu māti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu