Kļuvis zināms Natašas Ričardsones nāves cēlonis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Kļuvis zināms populārās britu aktrises Natašas Ričardsones nāves cēlonis. Jau iepriekš ziņojām, ka [s:21927].

Aktrises nāves cēlonis esot bijis asinsizplūdums smadzenēs, kas iegūts, nelaimīgi krītot slēpošanas laikā. Ričardsone kopā ar instruktoru mācījās slēpot kalnu kūrortā Kvebekā, taču nebija uzvilkusi aizsargķiveri. Kvebekas varas iestādes jau tagad paziņojušas, ka turpmāk galvas aizsargķiveres slēpošanas kūrortos ap pilsētu visiem būs jāvelk obligāti.

Tūlīt pēc kritiena aktrise paziņoja, ka jūtoties labi, un uz kūrortu izsauktā ātrās palīdzības brigāde aktrisi tā arī netika apskatīt. Stundu pēc kritiena aktrise sāka sūdzēties par spēcīgām galvassāpēm un ātrā palīdzība tika izsaukta otrreiz. Ričardsone tika nogādāta slimnīcā. Otrā dienā viņa tika pārvesta uz Ņujorku, bet palīdzēt vairs nebija iespējams.

Ārsti uzskata, ka tūlītēja medicīniska iejaukšanās būtu glābusi aktrisi. Šādos gadījumos ārsti parasti atver galvaskausu un apstādina asiņošanu smadzenēs. Diemžēl mēdzot gadīties, ka pacienti ar galvas traumām aptuveni stundu nejūtot sasituma sekas, kamēr šajā laikā jau sākusies iekšēja asiņošana.

Šovakar pulksten 20.00 Nataša Ričardsone, kas vienmēr pirmām kārtām bijusi teātra aktrise, tiks pieminēta Brodvejā, kur uz vienu minūti izdzisīs visas teātra gaismas...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu