Kā atcelt randiņu (Meitenēm)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kā pareizi atcelt randiņu, ja pēc tam vēlies viņu vēl satikt?

Ja vēlies partneri vēl kādreiz redzēt, randiņu atcel piesardzīgi — daudziem vīriešiem ir viegli ievainojams ego, un, ja nebūsi izteikusies pietiekami skaidri, tas var tikt traumēts.

Pievērs viņam tik lielu uzmanību, cik iespējams. Aprunājies vai vismaz piezvani, bet nesūti īsziņu vai vēstuli ar e-pastu, jo šie saziņas veidi ir pārāk bezpersoniski, lai atceltu randiņu. Atvainojies (bet nav vajadzības būt pazemīgai!) un paskaidro, kas noticis, un ierosini tuvākajā laikā nokavēto atgūt, darot to, kas viņam patīk.

Ja puisim tas nešķiet pieņemami, pievērsies citam un šo aizmirsti, jo droši vien tāpat tur nekas labs nebūtu sanācis. Spēja pielāgoties ir svarīga ne tikai guļamistabā — to taču tu zini!

Ja tava iecienītajā kurpju bodītē notiek vienreizēja izpārdošana par puscenu vai arī tu centies neatpalikt no labākās draudzenes, kura tikko atgriezusies no iepirkšanās tūres maršrutā Londona–Ņujorka–Milāna–Parīze–Londona, tie tomēr nav nopietni iemesli, lai neierastos uz randiņu (vismaz puisim tā liksies).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu