Ja vairs nevēlies viņu satikt. (Randiņa atcelšana.)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kā pareizi atcelt randiņu, ja pēc tam vairs nevēlies viņu vēlreiz satikt?

Neierasties uz randiņu ir VISLIELĀKAIS satikšanās etiķetes pārkāpums, tāpēc, ja vien puisis tev nav izdarījis kaut ko šausmīgu (piemēram, gulējis ar tavu labāko draudzeni, nozadzis tavu televizoru, nosaucis tevi par resnu, aiz muguras aprunājis), nenodari viņam to!

Jo agrāk paziņosi, ka neieradīsies uz randiņu, jo labāk.

Pat ja uzskati viņu par pilnīgu neveiksminieku, vismaz aizsūti vēstuli ar e-pastu vai īsziņu mobilajā tālrunī, lai viņš nejustos nepelnīti pazemots. Ja spēj saņemties, piezvani viņam, atvainojies un, neielaižoties debatēs, mini kādu pārliecinošu iemeslu, kāpēc nevari atnākt.

Vari, piemēram, tikai pateikt: «Atvaino, bet ir noticis kaut kas negaidīts!» — un noliec klausuli. Tikai vīrietis bez pašcieņas pēc šāda atraidījuma neliks tevi mierā.

Atrunā var minēt arī iemeslus, kas saistās ar darbu un ģimeni. Kāds puisis man reiz paziņoja, ka nevarot jaukt kokteiļus, jo jāsmērē sviestmaizes tūrisma braucienam. Es skaidri sapratu —viss ir C—A—U—R—I!

Ja viņš neatnāk uz randiņu

Elpo dziļi un neuztraucies! Ja pirms norunātā datuma puisis jau laikus randiņu pārceļ, minot ticamu iemeslu, tad uztraukumam nav pamata, ja viņš neierodas vai atstāj zīmīti, kurā norādīts muļķīgs iemesls vai tāds vispār nav minēts, tad nekavējoties pārtrauc attiecības.

Spiegšana «Tu, bastards! Es ar tādām cerībām gaidīju mūsu randiņu piektdienas vakarā — tas būtu mans pirmais randiņš šajā gadsimtā!» nez vai būs labākais veids, kā panākt, lai šis cilvēks kļūst par tavu pastāvīgo draugu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu