Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Priekšspēles prieki (Tikai pieaugušiem!)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Tā, nu tu esi kaila un gatava priekšspēles priekiem...

Es tiešām nesaprotu, kāpēc šī norise tiek saukta par priekšspēli, jo šis nosaukums cilvēkiem rada iespaidu, ka tā ir sagatavošanās, tāda kā iesildīšanās pirms galvenā notikuma.

Manuprāt, erotiskā spēle turpinās visa mīlas akta laikā, tāpēc es to vienmēr saucu par mīlas spēli. Ļoti daudzās seksa rokasgrāmatās šī procedūra tiek apskatīta atsevišķi no seksa, it kā tev tiešām būtu jāpārstāj partneri glāstīt un skūpstīt, līdzko iesākas īstais Dzimumakts, kaut patiesībā tas ir dabisks tavu līdzšinējo darbību turpinājums un papildinājums.

Mīlas spēles sākumstadijā tu vari kāpināt vīrieša kaisli un uzbudinājumu, nepieskaroties viņa penim tieši. Skūpsti viņu karsti un erotiski, iebāžot mēli viņa mutē. Laizi viņa seju — ja vēlies, arī acis, reizēm vīriešiem šie neparastie glāsti šķiet ārkārtīgi seksuāli. Vieglītēm ar nagiem skrāpē viņa muguru un sānus, ar zobiem kod plecos un kaklā. Sūkā un viegli košļā viņa krūšu galus.

Saspiežot peni starp ciskām vai piespiežot ar vēderu, tu sniegsi tam liegus glāstus, un ar to pietiks, lai viņa erekcija nemazinātos.

Glāsti ar rokām viņa muguru un dibenu, maigi knaibot un skrāpējot. Ar pirkstu noglāsti rievu starp viņa dibena vaigiem, uz mirkli aizskarot tūpli. Glāsti viņa sēkliniekus no mugurpuses, ar otru roku no priekšpuses saņemot peni.

Par to, kā turēt vīrieša peni, ir rakstīts tik bieži, ka daudzas sievietes baidās to darīt, lai neizdarītu nepareizi; tāpēc nepieredzējušas sievietes netur peni pietiekami stingri, un viņu glāsti vairāk sagādā vilšanos nekā uzbudina.

Kā jau noskaidrojām, visjutīgākā peņa daļa ir tā galviņa. Peņa stumbrs nav tik jutīgs, un to var saspiest diezgan stingri. Visi vīrieši kādreiz ir masturbējuši un pieraduši pie sava stingrā tvēriena, tāpēc tava roka diezin vai spēs nodarīt sāpes viņa lepnumam.

Labākais veids, kā turēt vīrieša peni, ja guli viņam blakus, ir piespiest īkšķa spilventiņu galviņai, ar pārējiem pirkstiem apņemot tā stumbru no apakšas, un ar rādītājpirksta spilventiņu skarot frenumu — jutīgo ādas siksniņu, kas stiepjas no peņa atveres līdz stumbram. Brauci to augšup lejup stingri un vienmērīgi tik ātri, cik vēlies (tomēr neaizraujies, ja viņš ir tuvu orgasmam, — tu taču nevēlies, lai viņš beidz, vēl neiegājis tevī).

Ja viņš guļ gultā uz muguras un tu esi nometusies ceļos blakus, tad vari turēt viņa peni otrādi, tas ir, īkšķi uz frenumas un pārējos pirkstus ap stumbra augšgalu. Nebaidies nomainīt rokas, kad tās nogurst, — tas ir tikai normāli. Pieredzējusi mīļākā spēj braucīt vīrieša peni ar tempu 250 reizes minūtē, un tici man, sajūtas ir adekvātas.

Tev nav obligāti nepieciešams kairināt viņa peni ar pirkstiem. Tu vari to virpināt pret savu cisku ar plaukstu, tu vari to piespiest un braucīt starp krūtīm. Lielākā daļa vīriešu ārkārtīgi uzbudinās, kad sieviete masē peni caur saviem matiem — aptin matus ap viņa peni un masē to ar roku, reizē skūpstot sēkliniekus.

Tu vari saņemt viņa peni starp kājām, neievadot to vagīnā, un ar apļveida kustībām berzēt pret savu klitoru un kaunuma matiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu