Enrikes Iglesiasa koncertu iesildīs «YouTube» zvaigzne Esme Dentersa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latino zvaigznes Enrikes Iglesiasa koncertu «Arēnā «Rīga»» 27. aprīlī iesildīs dziedātāja no Nīderlandes — Esme Dentersa, kas lielu atpazīstamību ieguvusi videofailu apmaiņas vietnē «YouTube».

Esmes Dentersas zvaigžņu brīdis pienāca 2006. gadā, kad viņas izpildītās populāru dziesmu kaverversijas, kas uzņemtas ar visparastāko tīmekļa kameru, strauji ieguva «YouTube» lietotāju atzinību. Mūziķes «YouTube» profilu līdz šim jau skatījuši vairāk nekā 120 miljoni apmeklētāju, padarot to par vienu no 25 visu laiku skatītākajiem «YouTube» vēsturē.

2007. gadā Esme Dentersa kļuva par pirmo izpildītāju, kas parakstīja līgumu ar dziedātāja Džastina Timberleika jaundibināto ierakstu kompāniju «Tennman Records». Tajā pašā gadā Esme Dentersa kļuva par 11 pilnībā pārdotu Džastina Timberleika koncertu iesildītāju.

Esme Dentersa turpina iekarot pasauli, un mūziķes vairāk nekā 70 videoblogus katru dienu joprojām vēro tūkstošiem «YouTube» apmeklētāju.

20 gadu vecā mūziķe iedziedājusi kaverversijas tādiem hitiem kā Džastina Timberleika «What Goes Around Comes Around», Natašas Bedingfīldas «Unwritten», Lenija Kravica «I'll Be Waiting», Ērika Kleptona «Tears In Heaven», Ališas Kīzas «No One» un citiem.

www.youtube.com/esmeedenters

http://www.bilesuserviss.lv

Tirdzniecībā ir VIP biļetes par 80 latiem, kas ietver sēdvietu ložā, atsevišķu VIP ieeju, uzkodas un dzērienus, atsevišķu bāru ložu stāvā un atsevišķu terasi smēķētājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu