Katrīnai Valterei pirmais darbs mūžā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Basketbolista Sanda Valtera bijusī dzīvesbiedre un Andra Biedriņa eksdraudzene Katrīna Valtere, kas līdz šim algotu darbu nav strādājusi, sākusi darba gaitas kādā apģērbu veikalā, ziņo «Kas Jauns».

Kā norāda žurnāls, 25 gadus vecā Katrīna par darba meklējumiem sākusi interesēties pagājušā gada nogalē. Tā kā līdz tam darba pieredzes viņai nav bijis, problēmas sagādājusi CV rakstīšana. Valtere sākumā nav varējusi arī saprast, ko īsti darīt, zinājusi vien to, ka vēlas strādāt ar cilvēkiem, nevis papīriem, un bez ilgas domāšanas piekritusi pēkšņajam uzaicinājumam kļūt par vadītājas asistenti «Galerijas «Centrs»» veikalā «Guess».

Katrīnai jaunais darbs patīkot — tas viņu nemaz nenogurdinot, tieši otrādi — tas dodot jaunus spēkus un enerģijas pieplūdumu. Visi apbrīnojot viņas spēju visu dienu būt smaidīgai un aktīvai. Katrīnai šķiet, ka viņa ir laba pārdevēja, it sevišķi patīkami esot sniegt padomu un nelielu stila konsultāciju klientiem, kā sakombinēt apģērbus.

«Tagad esmu dzīvē sajutusi jaunu garšu! Patīkami arī, ka nu ir neliela patstāvības sajūta,» žurnālam «Kas Jauns» stāsta Katrīna.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu