Guļamistabā – nost ar segām!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Pāriem un citiem interesentiem, kuriem zudušas (vai vēl nav attīstītas) erotiskās izjūtas, speciālisti iesaka:

Nomainiet mīlēšanās apstākļus!

Tas iekvēlinot vairāk par viagru. Gadiem ejot, dzīvesbiedru guļamistaba zaudē kaislības oreolu un pārvēršas par vietu, kur guļ un atpūšas. Lai arī cik mazas nebūtu mūsu istabas, vienmēr iespējams atrast kādu nestandarta, mājīgu vietiņu, kur ļauties atklāsmei.

Nost ar segām!

Mīlējoties zem segas, jūs sev un partnerim liedzat iespēju redzēt vienam otra augumu. Seksologi pierādījuši: 95% vīriešu un gandrīz trešdaļai sieviešu redzes tēli ir galvenais erotiskais stimulators. Iepriekš gan parūpējieties par elektrosildītāju, lai aukstumā nesāktu kratīt drebuļi un neuzmestos zosāda.

Lai mazinātu neērtību par savu kailumu, centieties uzturēt ķermeni iespējami labā formā. Objektīvi izvērtējiet sevi un tad izlemiet, ko gribat mainīt. Pacentieties veikt nelielus uzlabojumus, kas liktu justies labi. Nepūlieties panākt līdzību ar TV, presē vai žurnālos idealizētiem skaistuma paraugiem.

Ja neko nevarat mainīt, iemācieties mīlēt ķermeni tādu, kāds tas ir. Ja pats mīlēsiet savu ķermeni, to mīlēs arī partneris. Cilvēkus vienmēr pievelk personas ar optimistisku dzīves skatījumu. Vispievilcīgākās seksuālās īpašības ir nepiespiestība un atbrīvotība.

Nomainiet apgaismojumu!

Pareizi izvēlēts apgaismojums optiski mazina ādas defektus. Ķermenis un seja zilganā vai sarkanā apgaismojumā iegūst eksotisku izskatu — jūs pat nepazīsiet sevi vai partneri spogulī — tik ļoti būs izmainījies jūsu veidols. Tas palīdzēs noņemt visas psiholoģiskās barjeras («ja jau tas neesmu es, tad nav jāuztraucas par to, kas atļauts un kas nav»).

Pamēģiniet iekārtot «erotisko stūrīti», piekarot zilas krāsas apgaismojumu. Gaismai ir jāspīd no augšas, tādējādi ķermenis un seja šķiet daudz pievilcīgāki. Ja gaismas stari nāks no apakšas, tie izķēmos pat visideālākos sejas vaibstus! Austrumos, piemēram, uzskata, ka violetā ir sieviešu seksuālās enerģijas krāsa, tāpēc tieši tādam apgaismojumam ir jābūt rituālā dzimumakta laikā.

Attiecību jutekliskošanai iesaka izmantot sarkanas gaismas lampas. Krītot uz acs tīkleni, sarkanās gaismas stari stimulē acs nervu šķiedras. Ne velti «ielas meiteņu» rajonos spīd sarkani lukturi!

Tuvības laikā izsakiet partnerim intīmus komplimentus!

Vārdus, kurus partneri izsaka mīlēšanās laikā, psihologi sauc par iezīmēšanu — tie it kā iezīmē to noskaņojumu, ko šajā laikā izjūtat. Neklusējiet! Izmantojiet visu sev zināmo mīļvārdiņu arsenālu, kā arī dzīvnieku un puķu pamazinātājvārdiņus. Komentējiet savas sajūtas un darbības!

Atstājiet rotaslietas!

Ķermenis izskatās daudz erotiskāk, ja ir atstāta kāda rotaslieta (tikai nepārspīlējiet!). Spilgti, spīdīgi priekšmeti uz kaila ķermeņa, to mirdzums — tas apbur pat rūdītu mīlnieku. Pirmajā vietā sieviešu rotaslietu sarakstā ir garie auskari. Vīriešiem tā var būt ķēdīte. Izvēlieties paši!

Zaudējot attiecību spilgtumu, vainīgs nav ne viņš, ne viņa — tā ir neprasme, nevēlēšanās un bailes kaut ko mainīt. Tikai pieliekot pūles un izdomu var izkopt savstarpējās attiecības. Protams, šie ieteikumi nav nekas jauns, drīzāk kaut kas no mīlēšanās klasikas zelta fonda. Bet pamēģiniet — nenožēlosiet!

Un, pirms lamāt autoru par atkārtošanos, atcerieties, ka kādam pārim tieši šī būs pirmā nakts kopā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu