Sieviete ieskatās spoguli un...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Sievietes bieži skatās spogulī. Un katru reizi viņas tajā redz kaut ko citu...

* Trīs gadu vecumā: paskatās spoguli un ierauga Karalieni.

* Astoņu gadu vecumā: paskatās spoguli un ierauga Pelnrušķīti.

* 15 gadu vecumā: paskatās spoguli un ierauga Pelnrušķīti / Karsējmeiteni / Popzvaigzni, ja vien viņai nav pirmsmenustruāciju sindroms un viņa neierauga Resno / Pumpaino / Neglīto («Mammu, es taču nevaru iet uz skolu šādā izskata!»).

* 20 gadu vecumā: paskatās spoguli un ierauga, ka ir «pārāk resna / pārāk tieva, pārāk īsa /pārāk gara, pārāk taisniem / pārāk cirtainiem matiem» — taču nospriež, ka jāiet izklaidēties tik un tā!

* 30 gadu vecumā: paskatās spoguli un ierauga, ka ir «pārāk resna / pārāk tieva, pārāk īsa / pārāk gara, pārāk taisniem / pārāk cirtainiem matiem» — taču nospriež, ka viņai nav laika to novērst un viņa dosies izklaidēties tik un tā!

* 40 gadu vecuma: paskatās spoguli un ierauga, ka ir «pārāk resna / pārāk tieva, pārāk īsa / pārāk gara, pārāk taisniem / pārāk cirtainiem matiem» — taču nospriež: «Es vismaz izskatos, ka kārtīga sieviete», un dodas izklaidēties.

* 50 gadu vecuma: paskatās spoguli un ierauga: «Es esmu», un dodas izklaidēties, kur vien vēlas.

* 60 gadu vecuma: paskatās spoguli un atceras pazīstamus cilvēkus, kuri vairs nekad neskatīsies spoguli. Tad viņa dodas ārā un iekaro pasauli.

* 70 gadu vecuma: paskatās spogulī un ierauga gudrību, humoru un pieredzi. Un dodas lauka meklēt piedzīvojumus un baudīt dzīvi.

* 80 gadu vecuma: vairs neapgrūtina sevi ar skatīšanos spoguli. Vienkārši uzliek galva traku rozā cepuri un dodas lauka baudīt dzīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu