Anna Lieckalniņa pamet šovbiznesu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šarmantā TV šovu vadītāja Anna Lieckalniņa nolēmusi aiziet no televīzijas un šovbiznesa uz visiem laikiem, šonedēļ ziņo «Kas Jauns».

«Vairs raidījumus nevadīšu. Šis posms manā dzīvē ir beidzies. Aizeju no televīzijas un vēlos sevi realizēt citā jomā. Pagaidām vēl neesmu izlēmusi, ar ko saistīt nākotni. Skaidrs ir viens - ar šovbiznesu šī joma nebūs saistīta. Varbūt iešu politikā,» caur joku jaunumus žurnālam «Kas Jauns» stāsta Anna.

Savu karjeru televīzijā Lieckalniņa sāka kā vīdžejs «Latvijas mūzikas kanālā». Plašāku atpazīstamību Anna ieguva, vadot LNT raidījumus «Tautas balss» un «Zvaigžņu lietus», kā arī TV šovu «Cīņas klubs». Nu jau pāris nedēļas Anna nav redzama LMK ēterā, jo ekonomiskās situācijas dēļ televīzija uz laiku pārtraukusi sadarbību ar Lieckalniņu.

Lai arī LMK neslēpj, ka uzskata Annu par labāko vīdžeju Latvijā un pauž cerību, ka situācija uzlabosies, un viņi varēs aicināt Annu atgriezties ēterā, Lieckalniņa, kurai ir bakalaura grāds biznesā un maģistra grāds psiholoģijā, ir strikti nolēmusi - viņa televīzijā strādāt vairs nevēlas, raksta «Kas Jauns».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu