Skip to footer
Šodienas redaktors:
Helga Justīne Siksne
Iesūti ziņu!

Fetas un granātābolu salāti

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Man pašai ļoti garšo salāti, kuri neprasa griešanu – pietiek vien visu salikt uz šķīvja! Pievērsīsimies produktiem, kas ir pilni ar C vitamīnu: šai gadījumā āboli un granātāboli. Daudzumus nerakstīšu, skatieties pēc iespējām un patikas!

Izejvielas:

  • gabaliņos saplēsti lapu salāti, aragula (rukola) vai veikalā nopērkams gatavo salātu mikslis;
  • šķēlītēs sagriezti āboli;
  • gabaliņos sadrupināta feta;
  • granātābolu sēkliņas;
  • salātu mērcei: olīveļļa + balzamiko etiķis + nedaudz medus vai brūnais cukurs.

Gatavošana

  1. Pirmās četras izejvielas liek uz vidēji lēzena šķīvja.
  2. Pārlej ar salātu mērci.
Komentāri
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu