Kargina iegādājas «Parex bankas» izsolītos auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Bijušā «Parex bankas» prezidenta ekssieva Tatjana Kargina, izmantojot situāciju, kad bankai jāizsola īpašumā esošās automašīnas, par salīdzinoši izdevīgu cenu iegādājusies divas automašīnas, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Tā kā pret Tatjanu Karginu un viņas māti Elvīru Iņuševu bija ierosināts kriminālprocess, kādu laiku viņai vajadzēja pārvietoties ar sabiedrisko transportu, jo viņas īpašumam tika uzlikts arests, bet īpašumā esošās automašīnas konfiscētas. Taču nu šīs problēmas ir atrisinātas, jo, lai samazinātu iespaidīgo autoparku, «Parex banka» rīkoja divas slēgtās izsoles, kurās varēja piedalīties tikai darbinieki. Žurnāls raksta, ka tika pārdotas 47 automašīnas par kopējo summu 366 000 latu.

Tatjana Kargina iegādājās kabrioletu «Lexus SC 430«, ar ko pati iepriekš pārvietojusies, un 2000. gada izlaiduma «Mercedes-Benz S500». Pirkuma summu neatklāj ne «Parex banka», ne pati Kargina.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu