Gustavo meklē atbalstītājus jaunā albuma «3. elpa» izdošanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Latvijas hiphopa mākslinieks Gustavo meklē sadarbības partnerus un atbalstītājus, lai varētu izdot savu jaunāko studijas albumu «3. elpa», ziņo aģentūra «LETA».

Mūziķa menedžeris Edgars Gertners informē, ka patlaban studijā tiek veikti pēdējie ierakstu darbi un tajā pašā laikā tiek meklēti atbalstītāji albuma izdošanai, lai mūziķa jaunais albums varētu iznākt ieplānotajā laikā.

Finansiālais atbalsts vajadzīgs gan albuma izdošanai, gan studijas maksai.

Gertners sacīja, ka ikviens piedāvājums tiks izvērtēts, tāpēc interesenti tiek aicināti sazināties ar mūziķa menedžmentu, rakstot uz adresi «managment@gustavo.lv». «Mēs nevēršamies ar lūgumu pēc ziedojumiem, bet gan meklējam sadarbību,» uzsvēra mūziķa menedžeris.

Iepriekš tika plānots, ka Gustavo jaunais studijas albums varētu iznākt pavasarī, taču tagad albuma izdošana būs atkarīga no tā, cik veiksmīgi tiks atrasti sadarbības partneri.

Jaunajā mūziķa studijas labumā plānots iekļaut 15–16 jaunas kompozīcijas. Šā gada janvārī mūziķis klausītājiem piedāvāja noklausīties jau pirmo singlu «Plus/Mīnus» no gaidāmā albuma.

Konceptuāli albums «3. elpa» atšķirsies gan no pirmā albuma «Beidzot», gan otrā «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā».

Albumu «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā» Gustavo izdeva 2005. gada rudenī, savukārt albums «Beidzot» tika izdots 2004. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu