Foto: «Apollo»

Ja sieviete iet pa ielu ar lepni paceltu galvu, tātad viņai ir vīrietis. Ja sieviete iet pa ielu un smaida, tātad viņai būs vīrietis.
Iedzersim par sievietēm, kuras smaida!
 
Sieviete ir kā puķe vāzē, vīrietis — kā ūdens tajā.
Tad iedzersim par to, lai ūdens vāzēs tiktu biežāk mainīts!
 
Pa sliedēm gāja maza skudriņa. Brauca garām ātrvilciens... un, ak vai, nobrauca skudriņai dibenu. Bet pieredzējusī skudriņa neapjuka un sāka nobraukto dibenu meklēt. Skatās visapkārt — cik daudz sabrauktu dibentiņu mētājās. Kā lai atšķir savējo? Brauca garām ātrvilciens un nobrauca skudriņai galvu.
Tad iedzersim par to, lai mēs, uz svešām pakaļām skatoties, nezaudētu galvu!
 
Sultāna harēms atrodas piecus kilometrus no pils. Katru dienu sultāns sūtīja savu kalpu pēc meitenes. Sultāns nodzīvoja līdz simt gadiem, bet kalps nomira 30 gadu vecumā... Morāle: nevis sievietes nogalina vīriešus, bet gan skriešana viņām pakaļ!
Iedzersim par to, lai sievietes skrietu pakaļ vīriešiem, nevis vīrieši skrietu pakaļ sievietēm! 
 
Lidoja putniņš. Nosēdās uz skaista zieda. Zieds tam deva nektāru. Putniņš lidoja tālāk un nosēdās uz ne mazāk skaista zieda. Tas nedeva nektāru. Uznāca vētra. Zieds, kurš deva putniņam nektāru, palika neskarts, savukārt zieds, kurš nedeva nektāru, nolūza.
Iedzersim par to, lai dotu un nelūztu!
 
Iedzersim par sievām un mīļākajām… Par to, lai viņas nekad nesatiktos!!
 
Mans tēvs, aizejot no šīs pasaules, teica man: «Dēls, nekad neskrien pakaļ sievietei kā tramvajam, kurš ir aizgājis! Atceries, ka aiz muguras nāk vēl daudz tramvaju un tie nav ne ar ko sliktāki par to, kurš ir aizgājis. Un galu galā ir arī taksometrs…»
Iedzersim par to, lai sabiedriskais transports kursētu vēl biežāk!!!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp