«Double Faced Eels» ir atrasts jauns ģitārists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«DFE» ģitārista konkurss ir noslēdzies, un par uzvarētāju atzīts Reinis Straume, kas turpmāk ieņems godpilno ģitārista vietu «DFE» sastāva rindās, ziņo grupas pārstāvji.

Kopumā ģitārista konkursam pieteicās 148 kandidāti, no kuriem uz otro atlases kārtu tika izvirzīti 46 kandidāti, kuri aci pret aci tikās ar grupu klubā «Voodoo». Dalībniekiem bija iespēja sevi apliecināt divu minūšu garumā — ar pašsacerējumiem, etīdēm, dziesmām un citiem muzikāliem izklāstiem.

Trešajā — noslēdzošajā — kārtā tika izvirzīts labāko desmitnieks. Dalībniekiem bija iespēja sevi parādīt 30 minūšu garumā kopā ar grupu DFE «Sound Division» studijā. Kandidātiem bija jāsagatavo trīs «DFE» dziesmas un jānospēlē. Atjautības uzdevumi dalībniekiem bija pārsteigums — atkārtot dažādus nošu virknējumus un nodemonstrēt savas improvizācijas spējas.

Jāpiebilst, ka konkursa jaunākajam dalībniekam ir 14 gadu, bet vecākajam — 33. Abi tika 10 labāko sarakstā.

Konkurss ir noslēdzies, balvas ir sadalītas — uzvarētājs ieguva «Schecter» ģitāru, bezmaksas stīgu opcijas vesela gada garumā, dāvanu grozu no «Tava skaņa» un ziedu klēpi no «DFE».

Žūrijas pārstāvji: Māris Priede («DFE» producents), Uldis Blaževičs («Sound Division» namatēvs), Ronalds Briežkalns («Drummers»), «DFE» kolektīvs.

www.dfe.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu