«R.E.M.» līderis centies atturēt Kurtu Kobeinu no pašnāvības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«R.E.M.» līderis Maikls Staips (Michael Stipe) atklājis, ka izmisīgi mēģinājis atturēt grupas «Nirvana» līderi Kurtu Kobeinu (Kurt Cobain) no domas par pašnāvību pāris dienas pirms viņa nāves, ziņo «[s:22312]».

Staips, kas bijis viens no Kurta tuvākajiem draugiem, apgalvo, ka runājis ar kulta grupas līderi 1994. gada sākumā, kad atklājis, ka Kobeins nonācis dziļā depresijā. «R.E.M.» līderis ir mēģinājis pierunāt Kobeinu doties viņam līdzi uz ierakstu sesiju Džordžijā, lai, būdams klāt, varētu pārliecināties, ka Kobeins sev neko nenodara. Sīkāk Staips stāsta, ka viņi runājuši par sadarbību — Staipam bija plāns aicināt Kobeinu uz Džordžiju, lai veidotu kopīgu projektu. Tas viss bija tikai tādēļ, lai aizņemtu Kurta domas un palīdzētu izkļūt viņam no smagās depresijas.

Tomēr «Nirvanas» solists atteicies no šā piedāvājuma. Pāris nedēļas vēlāk, 1994. gada 5. aprīlī, Kurts Kobeins tika atrasts, ar šautu brūci galvā savā mājā Sietlā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu