Dagmārai Legantei jauns draugs un -10 kg

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto: Gatis Dieziņš/AFI/Elita

Bijušajai humoršovu zvaigznei, šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniecei dzīvē notikušas patīkamas pārmaiņas - jaunas attiecības un viņa ir nokritusies svarā par 10 kilogramiem, ziņo žurnāls «Privātā dzīve».

Dagmāras jaunais draugs ir uzņēmējs Normunds Celmiņš. Pati Dagmāra ar smaidu sakot, ka viņš viņai nedodot ēst. Patiesībā, viņa nav pārņemta ar diētu ievērošanu. Viņa sākusi regulāri skriet un cenšoties veselīgāk ēst.

Dagmāra skrienot ap Māras dīķi un distance esot ap 3 kilometriem. Bieži vien viņa aizejot arī uz jogu vai pilates nodarbībām, vēsta žurnāls.

Tomēr galvenais esot ēšanas paradumu maiņa. Tagad Dagmāra mēģinot dienā paēst vismaz 3 reizes. Dagmāra neatsakoties no gaļas un zivīm, bet balto miltu izstrādājumu vietā, cenšas vairāk lietot dārzeņus un augļus. Šībrīža rezultāts -10 kg esot sasniegts pakāpeniski, aptuveni gada laikā.

Dagmāra divus gadus nodzīvoja ASV, mācoties aktiermeistarību un ejot fotokursos. Atgriešanās Latvijā bija plānota uz neilgu laiku - kamēr risinās šovs «Dejo ar zvaigzni» - tomēr tad Dagmāra esot satikusi Normundu, kā arī esot uzaicināta piedalīties Dž. Dž. Džilindžera izrādē «Lodes pār Brodveju». 

Dagmāra Legante turpina darbību teātrī, kā arī vada pasākumus. Novārtā nav pamesta fotomāksla un ir arī jauna aizraušanās - spāņu valoda apguve.

Foto: Gatis Dieziņš/AFI/Elita

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu