Beidzot noskaidroti «Eirovīzijas 2009» vadītāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Beidzot ir paziņoti «Eirovīzijas 2009» vadītāji - modele un aktrise [s:22335] un krievu humoršovu vadītājs [s:22336], ziņo žurnāls «Privātā dzīve».

Ivans Urgants esot viens no populārākajiem TV raidījumu un pasākumu vadītājiem Krievijā. Šobrīd viņš, kopā ar vēl dažiem humoristiem, vada Krievijā ļoti populāro raidījumu «Prožektorprishilton», kurā vēl nesen esot viesojies Mikijs Rurks.

Savukārt, Kijevā dzimusī ukraiņu modele un aktrise Mila Javoviča īpašu popularitāti esot guvusi 1997. gadā pēc piedalīšanās Lika Besona filmā «Piektais elements» kopā ar Brūsu Vilisu, vēsta «PDz».

Šie abi pretendenti tika atzīti labāki par tādām slavenām Krievu estrādes un TV zvaigznēm kā: dziedātājs Filips Kirkorovs; ballīšu karaliene Ksenija Sobčaka; TV raidījumu vadītājs Andrejs Malahovs; aktrise Anastasija Zavarotņuka un operas grandiem Annu Ņetrebko un Dmitriju Hodorkovski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu